Que faries si tinguessis el diari de demà?

No presto massa atenció a la televisió però crec que ells ho saben i en el moment de la publicitat apugen el so

Be ,doncs avui en un interval de soroll de fons a soroll insuportable

He prestat atenció , i he vist un tros d’una sèrie que s’anomena Edicion anterior

On un gatet monisim porta al seu propietari el diari de l’endemà , i ell Amèrica com es ( això a les series TV es sinònim de bona persona ) llegeix el diari i salva les vides evita que els trens descarrilin , els incendis etc.

Be….. jo m’he preguntat que faries si tinguessis el diari de demà.?

no he fet el meme però respondre allò que diria si sabes que ningú m’escolta o em recriminarà

I el primer que m’ha vingut en ment era mirar el nº de la once la bonoloto etc.etc

Repugnant ja ho se……

Que faríeu amb el diari de demà ??

I ara que hi penso no es tindria de dir la sèrie pròxima edicion?

Neko

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: Que faries si tinguessis el diari de demà?

 1. he pensat el mateix q tu… total, ningú no em faria cas si dgués q tal tren o tal altre tindran un accident i encara em pendrien per terrorista. Així que perquè no aprofitar-ho?

 2. supernena diu:

  Parlem-ne! però el diari del dia següent el tindria només un dia o tots els dies??
  Si només l’he de tenir un dia, fijo que prendria els números de la once! 😉 ji ji

 3. Alepsi diu:

  Hosti, que bo. El que fan a la tele, últimament… quines coses!
  Jo crec que miraria les esqueles, si algun conegut meu s’hi trobés, em passaria el dia amb ell. I després… compraria el billet de la loteria, sí. Però per anivellar els estats d’ànim, eh? No és res materialista ni res… xDDDD

 4. L'avi diu:

  Benvolguda Onix, a veure si jo m’aclaro. Si aquest paio, el bon americà, veu les noticies del dia següent i salva a la gent i evita descarrilaments i incendis, fot enlaira els titulars i noticies de l’endemà. Per tant l’endemà surten unes altres noticies. Ostia, quin embolic. Bé jo faria com tots mirar tots els resultats de les rifes que es fan. I si tingués la sort que el gat em portés cada dia el diari, en quatre dies supersupersupermilionari…

 5. teleko diu:

  Com tots he pensat el mateix, mirar la rifa.
  Però això només ho faria el primer dia. Crec que si em toca dos dies seguits o més, la gent pensaria que estic fent alguna mena de tongo, i encara acabaria a la pressó o algu.

  Potser a partir del segon dia li diria el resultat als amics, i així cada dia es fa ric un d’ells.

  Per cert, jo també he pensat que el nom de la serie “Edición anterior” no em semblava gaire encertat mentre llegia de que anava la serie.

 6. Jo la loteria nacional, el trio, el pica cinc i el pica tres, la quiniela, la quiniela hípica, el cuponazo, el de la ONCE, el Pro-cecs, me’ls faria tots el primer dia, i després li donaria el gat a ma mare, que se n’ocupi ella, que jo ja tindré prou feina a gastar.
  Lo del nom de la sèrie podria ser que ell té l’edició anterior a la que serà l’edició futura, oi? Els diaris poden tenir diverses edicions, ell te la primera, per tant és anterior a la que sortirà després que serà la segona, ja que les noticies han canviat, pq jo lo que no em puc creure és que la tinta del diari es recomposi sola, com per art de màgia, com sempre fan en aquest tipus de pel·licules i series. Oi? No sé, crec que m’he liat.

 7. supernena diu:

  Hola de nou Onix!!
  Em dic Susana i fa just un mes que vaig iniciar el meu bloc amb el Kabukiman. Era la primera vegada que entrava al teu bloc i m’ha semblat genial. Enhorabona! Ens seguim llegint 🙂

 8. efe diu:

  He fet tard, com sempre! Molt interessant la reflexió. Has vist la pel·li sobre la màquina del temps de Wells (la que passa a San Francisco, no recorde el títol), doncs el tenen… i no els val de res. No et dic el perquè per si ja saps, no l’has vista.
  Jo crec que si tinguéssem el diari de demà (deixant de banda allò de les loteries, etc.) no el diferenciaríem del d’avui.

 9. Williams, crec que si aquesta pregunta és un koan budista has trobat la resposta correcta. I si no és un coan buddic, doncs tant de bo guanyis el pica-3 o el pica-5.

 10. lomemusic diu:

  Doncs mira, repugnants, pero amb un daikiri a les mans, estirats a la sorra d’alguna platja de les illes Fiji, i amb una cartilla on no cabrien ni els zeros!!! I es clar que evitaria desgracies, dintre de les meves possibilitats. “Yo tambien soy un buen americano”.
  Suposo, que si el diari fos local, seria més ventatjos, no?
  Per cert, m’ha encantat el plantejament que has fet, i com que soc nou i m’ha encantat llegir-te, t’afegiré als meus conatctes per anar llegin-te, ok?

  Una abraçada.

  Lomemusic

 11. PropDe40 diu:

  Crec que no ho podríem fer, això de modificar el que passarà/ha passat. Si ho modifiquessis també es canviarien les notícies, per tant aquell diari ja no seria el de demà. És a dir, si el tens és que allò ha passat. És una mala jugada, saber què passarà i no poder fer-hi res, potser prefereixo ser feliç en la ignorància i disfrutar les coses que m’ofereix la vida (i patir les dolentes, que de tot s’aprèn).

  PD: Gràcies per la teva visita. No coneixia el teu bloc i m’agrada molt. I’ll we back, com diria el Terminator (i el guió va una mica seguint l’argument del post, ni fent 3 pel·lis aconsegueixen evitar el final nuclear).

 12. lomemusic diu:

  Hola Onix! Doncs mira, algo si que crec en la telepatia. Per cert, crec que ja he aconseguit ferlo dels comentaris, pero no estic segur.

  Una abraçada.
  Em tens intrigat amb lo del nou post!!!

 13. hosti, temps enrere havia vist aquesta sèrie! Mpf, quina pregunta més difícil. Jo em sembla que no faria pas com el tio aquell. Quin estrés. A més, les coses que han de ser, doncs han de ser i punt

Els comentaris estan tancats.