carta oberta

 

Estimat Amic Invisible:

Primer de tot et dono les gràcies  per l’enrenou què has muntat ,això ja ha sigut un regal ,la veritat una mica regal dels anomenats “pongo” , perquè clar a tu ningú et coneix , i els esverats han fet cap a mi però jo què soc molt kitch encara què ho amago per allò del què diran , en el fons estic mes contenta què un gínjol si es què mai algú els ha vist contents.

[@more@]

 Jo ràpid vaig pillar què era ja l’inici del joc de l’amic invisible però em vaig fer la tonta ,i els vaig fer creure , què era algú seduït per la meva gran bellesa ,per les obvietats  els costava de creure ,però ja se sap si dius les coses amb una gran convicció els fas dubtar ,ara ja ho tenen clar , ha durat poc la glòria  però ja va dir warhol què tots  tenim 15 minuts de glòria a la vida  i gràcies a tu jo els he tingut .

Així doncs com què sóc molt agraïda ,m’he disposat a fer el Post que demanes 

Hola Onix!I el meu post? ^^, jeje tinc ganes de llegir-lo ja.  Publicat per Onix's friend — 12 Des 2006, 23:12   Com que sembla que ultimament s'esborren comentaris o s'extrapolen a una 7a dimensió, exactament ni 8a ni 6a, la 7a. Intentaré reproduir la resposta per 2a vegada. Hola Onix!I el post encomanat?^^ Que m'has portat molta feina, eh, amb tots els comentaris, però va per aquest cop ho deixaré passar però quan puguis fes el post de les Poinsetties o Punsifolies. 

En un altre moment donades les insistències t’hagués dit allò que diuen els veïns 

 contra el vicio de pedir la virtud de no dar , hagués  sigut la gran sol.lució per escapolir-me del tema ,doncs jo de les Ponsseties en sé poca cosa

 els meus coneixements  son :

què és una planta  que deuria portar el senyor Ponsetio d’algun lloc exòtic quan els llocs exòtics encara ho eren , 

Que tapada amb una bossa de basura  abans de Nadal es torna vermella

Mentida!!!  No es torna vermella es mor

També sé que si la compres per el carrer  a preu baix te la venen sense arrels ,i quan la regales  …..tothom pensa de tu la veritat que ets una garrepa ,

també en sé que si trenques les seves branques surt una mena de llet  engantxifosa que taca la roba i no surt mai mes ……. i que per tallar aquesta blanca hemorràgia s’ha de posar cendra  de tabac

QuÈ Es una  costum mes ,vinguda dels Usa  , que ha vingut a substituir el nostre pom de Vesc ,

també podia anar a  can Google i fer un copy&paste , però com què diuen que per Nadal s’ha de ser bo ….. i tot allò que ja sapsM’he comprat la planteta  l’hi he fet un retrat  i te’l dedico  amb tot el meu Cari nyo ,Sense res mes a dir  sempre teva i agraïda

Onix 


Ps: sÉ qui ets i on vius com no m’agradi el regal faré que sembli un accident

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: carta oberta

 1. Arare_ diu:

  Ets genial! (encara sort que no m’he afegit a això de l’amic invisible, els déus me’n guardin, amb la feinada que ja em busco jo soleta… uixxx)

  Un petonet des del meu mar (si blocat i blogger tenen a bé que s’enviï aquest comentari, perquè últimament s’hi k-guen)

 2. Yrun diu:

  Oh! Com tu curres per al teu amic invisible, aixo es recíproc! Com mola! ;P

 3. williams diu:

  el besc aguanta més bé… i és més nostrat, ònix 😉

  (els castellans en diuen muérdago… què lleig)

 4. onix diu:

  Gràcies Arare !!! Es desesperant això dels comentaris , ara mateix vinc del teu blog i m’ha dit que si et vull comentar alguna cosa que passi directament a les senyals de fum
  Al Barbollaire mas de lo mismo
  A l’altre post meu tampoc he pogut deixar comentaris , la pagina principal de blocat ja torna a fer miracles i els de blogger fan suar amb el beta creuo els dits i faig enterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  petonetsssssssss

 5. onix diu:

  Gràcies Arare:Es desesperant això dels comentaris , ara mateix vinc del teu blog i m’ha dit que si et vull comentar alguna cosa que passi directament a les senyals de fum
  Al Barbollaire mas de lo mismo
  A l’altre post meu tampoc he pogut deixar comentaris , la pagina principal de blocat ja torna a fer miracles i els de blogger fan suar amb el beta
  ;)*** segon intent

 6. onix diu:

  Gràcies Arare:Es desesperant això dels comentaris , ara mateix vinc del teu blog i m’ha dit que si et vull comentar alguna cosa que passi directament a les senyals de fum
  Al Barbollaire mas de lo mismo
  A l’altre post meu tampoc he pogut deixar comentaris , la pagina principal de blocat ja torna a fer miracles i els de blogger fan suar amb el beta
  ;)*** segon intent

 7. es fastigos !!! estic emprenyada com una mona !!! es indecent
  Yrun williams us envio petonets aprofitant què despotrico contra blocat XDDDDDD

 8. MrBean diu:

  Oh Vesc, quina bonica paraula, la vaig aprendre en els Astèrixs en català. No sóc un entès però jo diria que la tradició del vesc és bastant importada, més o menys com el pare Noël

 9. tirai diu:

  Ostres! quina conya amb el blocaire invisible! Maca la foto

 10. Pd40 diu:

  Les poinsetties a casa no duren gaire, sempre s’acaben morint. Van perdent fulles i s’assequen, cada any el mateix.
  Sort que el teu blocaire et deixa pistes, el meu no ha respirat gaire (o no ho he vist, que tot pot ser…)

 11. Alepsi diu:

  I quan la vostra història d’amor (recíproca, per suposat) tiri endavant……. podré ser la madrina???? xDDDDDDD

  Quina enveja em fa el teu blocaire invisibleeeeeee!!! Que li fas tot un post abans de veure-li el regaaaaaaaaaal! Mira que després igual te’n desdius, i tot… xDDDDD

 12. onix diu:

  Alepsi Per suposat tu la padrina la dama d’honor i tots els Honors ja pots començar a planxar la Peineta i els faralaes
  XDDDD pobre d’ell que la kagui què sé qui es !!!

 13. jocdellums diu:

  ‘onix reina, la bossa de bassura s´ha de posar tantes hores de foscor té el dia +2 .Amb la bossa al cap tota l´estona qualsevol es mor collons.
  Jo vull saber quina conya us duieu amb la pontsetia tu i el teu amic invisible eh?

 14. 流水线 diu:

  购买生产流水线就到浙江温岭,那里的生产线质量很好呀!

 15. r4 ds diu:

  la spia focoso, James Bond. Il modello è anche in non meno di 11 film di James Bond al polso di James Bond, che lo rende senza dubbio uno degli orologi di lusso più sexy e più pericolosi della storia.

 16. Tot el que dius és molt bonic, i quasi tot el que dius és veritat. Dic quasi, perquè dir que El Port de la Selva està protegit de la Tramuntana, quan gairebé se la menja sencera de cara, doncs, és molt dir. Ànim amb el DIP.

Els comentaris estan tancats.