Somni Català

 

"Passa-ho. ¿Com pot ser que en Lluís estigui a la presó? Avui a les set a Crist Rei. Protesta."

He rebut aquest sms , i no hi paro de donar voltes 

Ara que som un projecte de País dels miracles , el somni América .

dels americans del sud està clar perquè per els del Nord encara som mexicans

Ha quedat clar  que som mes que tolerants  que en post de ser el país dels miracles sacrificarem la llengua i les arrels ,però ara no parlaré del govern

 

Voldria parlar d’una família catalana  que aquests dies  es present a tots els diaris i noticiaris del país i arreu

 Els Tous  els senyors de l’imperi de l’osset  el paradigma del somni Amèrica[@more@]

Aix! Perdo , volia dir Somni català,

per mi sempre serà una incògnita això de fer una incalculable fortuna  aparti d’una idea com fer un os d’or 

 però les coses son així , i no serè jo qui les qüestioni ,ni els treure el mèrit i suposo que com a bons catalans també es deuen haver fet farts de pencar per mantenir l’imperi , si no qüestionem el cas de la bruixa d’or que sembla que ens queda clar perquè l’hem seguit  com mes d’aprop

Ara tampoc els faré l’autòpsia aquest cuiros i simbiòtic matrimoni , tampoc parlaré de la imatge escollida  per promocionar la seva marca , tot i que me’n moro de ganes ,

 

Bé …. suposem què tenim molt clar què en aquest país  si tens una idea  et pots fer molt i molt ric ,llavors ets al punt de mira de desaprensius ,que et volen furtar tot allò que  has guanyat ,

com que al llarg dels anys  hem après que les forces de l’ordre siguin les què siguin compleixen amb les lleis de Murphi  a la perfecció ,ja què som rics ens podem  permetre una vigilància privada  mesures de seguretat i possessió d’armes  ,

 

Com han fet els esmentats senyors de l’0s. En la figura del seu gendre i que ara resta empresonat

 Creieu  què ha d’estar a la presó  algú que defensava  la seva propietat?

 que havia de fer esperar que el matessin.?

Si un no es pot defensar ni a casa seva, que hem de fer, esperar que ens robin, que ens agredeixin o que ens matin i desprès denunciar-ho als  mossos.

 

És un perill per a la societat el Sr. Corominas? Suposo que si està tancat serà perquè la jutgessa ho deu entendre així. El problema d’aquest país es la concepció estrictament literal de molts jutges en l’aplicació del codi penal que, a diferència dels països anglosaxons, amb alguna honrosa excepció, no son capaços d’atendre altres circumstàncies.

Vaja que, per aplicar literalment el Codi Penal no calia haver fet oposicions a jutge, n’hi havia prou amb saber llegir. Potser ha arribat l’hora que començant pels polítics, tots plegats ens ho fem mirar, perquè realment la sensació i potser la realitat és que els bons son els lladres i els dolents la resta.

Al final resultarà que els que estaven en el cotxe prenien el sol. 

O per altra banda ets ric et compres  una pistola i actues baix el teu criteri .

Dispares per l’esquena  a menys de dos metres de qui et sembli sospitós ???

     

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 comentaris a l'entrada: Somni Català

 1. my diu:

  Fa uns dies, tu en vas ser testimoni vaig tenir un paio plantat davant la porta de casa 2 hores, realment no tenia cap bona pinta, que hagués tingut que fer? sortir i fotre-li un tret perques no m’agradava?
  Per altre banda, no pot ser que no podem estar tranquils ni a casa perquè uns animals decideixin entrar a robar-te o a segrestar el teu fill.
  El que esta clar es que la solució esta en les lleis, i que les que tenim no acaben de rutllar

 2. my diu:

  Fa uns dies, tu en vas ser testimoni vaig tenir un paio plantat davant la porta de casa 2 hores, realment no tenia cap bona pinta, que hagués tingut que fer? sortir i fotre-li un tret perques no m’agradava?
  Per altre banda, no pot ser que no podem estar tranquils ni a casa perquè uns animals decideixin entrar a robar-te o a segrestar el teu fill.
  El que esta clar es que la solució esta en les lleis, i que les que tenim no acaben de rutllar

 3. my diu:

  ja hi som, quin dia que porto, pots borrar el 2 i el 3?, gracies

 4. La gent té dret a defensar-se PUNT la gent no té dret a matar PUNT Si les coses no fossin així, això seria can pixa PUNT.

  En Lluís, em sap greu però l’ha cagada i si aquell que borratxo solitari i putero que embesteix una vella amb el seu nét a les 2 de la tarda va a la presó ell encara més, que ho fa amb una arma de foc, sense perill per la seva vida i serè.

  Estic fart que per enlloc surti aquesta opinió, que crec compartida per molts.

  Apa, ja ho he dit

 5. williams diu:

  Jo estic amb tu, vullunfestuc. No podem prendre’ns la justícia per la nostra mà. Aquest paio mort no portava ni armes. Les podria haver portat? Sí, però no les duia. La llei està feta per tothom: els “”dolents”” no poden matar, però els “”bons”” tampoc!

 6. efe diu:

  Ostres, Ônix, defensar-se a casa seua no és matar un tio per l’esquena a “bocajarro”. Que no era un angelet? Completament d’acord, però les lleis no diuen que està prohibit matar bones persones o angelets, diu que està prohibit matar persones, encara que siguen uns malparits.

  Si cadascú es pren la justícia per la seua mà això semblarà l’oest.

  I si l’home aquest ha fet un delicte que el pague i au. Això és un estat de dret.

 7. efe diu:

  Ostres, Ônix, defensar-se a casa seua no és matar un tio per l’esquena a “bocajarro”. Que no era un angelet? Completament d’acord, però les lleis no diuen que està prohibit matar bones persones o angelets, diu que està prohibit matar persones, encara que siguen uns malparits.

  Si cadascú es pren la justícia per la seua mà això semblarà l’oest.

  I si l’home aquest ha fet un delicte que el pague i au. Això és un estat de dret.

 8. onix diu:

  Com veieu he servit la polèmica sense pronunciar-me però amb una micona de parany ,evidentment que ningú te dret a matar a ningú
  un s’ha de defensar si
  i a menys de dos metres fins i tot jo sabria disparar a una cama en cas de veure que fan mal algú , que es exactament el que dic a la darrera frase ,el que passa es que si això hagués passat a un altre lloc i altre gent , no seria tema de conversa .

  Com veieu he servit la polèmica sense pronunciar-me però amb una micona de parany ,evidentment que ningú te dret a matar a ningú un s’ha de defensar i a menys de dos metres fins i tot jo sabria disparar a una cama en cas de veure que fan mal algú , que es exactament el que dic a la darrera frase ,el que passa es que si això hagués passat a un altre lloc i altre gent , no seria tema de conversa

  http://users.ipfw.edu/JEHLE/poesia/dondiner.htm 😉

 9. onix diu:

  Com veieu he servit la polèmica sense pronunciar-me però amb una micona de parany ,evidentment que ningú te dret a matar a ningú un s’ha de defensar i a menys de dos metres fins i tot jo sabria disparar a una cama en cas de veure que fan mal algú , que es exactament el que dic a la darrera frase ,el que passa es que si això hagués passat a un altre lloc i altre gent , no seria tema de conversa

  http://users.ipfw.edu/JEHLE/poesia/dondiner.htm

 10. Arare_ diu:

  Doncs jo no em sento segura amb les lleis que tenim. Si un paio entra a casa meva amb la clara intenció de robar i el meu gos el mossega i li fot un forat als pantalons i a la cuixa, resulta que jo hauré de pagar la cuixa i els pantalons del lladregot perquè ell només estava passejant per casa meva.
  No és just.

  No s’ha de prendre la justícia per la mà, però les lleis que tenim són una kk. I si no que li preguntin a la gran quantitat de gent que s’ha trobat els lladres “silenciosos” a dins de casa.

  Ep! això del gos no m’ha passat a mi, però tampoc no és una llegenda urbana, consti a les actes.

  Per si no em deixa publicar (darrerament ho tinc xungo amb blogger i blocat) sóc l’Arare.

 11. Laprí diu:

  Ha comès un delicte, se li haurà de jutjar per aquest. Si després es considera en el judici, que és culpable, doncs allà es dirà, i també quina serà la pena que complirà, si per altra banda, el jutge diu que va ser en defensa pròpia i li posa una condemna que no el porti ni a la càrcel i una multa, doncs així serà. La justícia funciona per a tothom, ara, que la resposta no sigui igual per tothom, aquí ja no puc dir res.

 12. Estic d’acord amb efe. Tampoc és qüestió de que qualsevol es prengui la justícia per la seva banda. Què passarà si a mesura que ens tornem més malfiats ens posen una arma a les mans? Això serà campi qui pugui!

 13. Pd40 diu:

  Buf, quin tema Onix 😐 Per parts, el sistema judicial d’aquí no és l’anglosaxó, això és així (per bé i per mal, recorda el cas de l’OJ Simpson, per exemple). Aquí no tenen tant marge de maniobra propi, estan lligats a la llei. I tots som iguals davant ella. El cas dels Tous encara està per jutjar, de moment hi ha hagut una persona morta i això d’anar canviant de versió del que va passar no està ajudant gaire a clarificar el tema. Deixem que treballi la justícia i ja veurem què passa. Personalment estic molt d’acord amb la frase inicial de vullunfestuc.

 14. onix diu:

  De fet crec què tots tenim clar com acabarà això , els diners calmaran els fets encara que vull creure què aquest bon senyor va tenir un mal moment i que viurà amb aquesta tragèdia per sempre Malgrat què
  el ressò mediatic ,la publicitat a la marca , emmascara els fets ,malauradament
  es molt curiós l’impacte què causa sobre la societat depèn com es ven el fet ,
  He seguit els Fòrums que molts diaris han obert sobre el tema , i d’on he tret les qüestions fetes en el post .
  Segons el diari i com s’ha venut la noticia , el ventall de respostes acalordisimes o detractores es al•lucinant , per sort meva veig que segueixo rodejada de gent amb criteri .
  Encara què jo segueixo qüestionant la justícia la nostra i “totes”
  ;)***

 15. MrBean diu:

  Crec que hem de deixar treballar la justícia i els jutges, si l’han enviat a presó serà perquè en tindran motius.

  Ara, és vergonyós també que t’entrin a casa, et fotin d’hòsties, els enxampin i als 3 dies hi tornin, els haurien d’enviar al seus països a reconstruir carreteres que ho necessiten després de les guerres que han tingut

 16. Estic d’acord amb la primera frase de vullunfestuc.
  La situació ideal potser, i malgrat pugui semblar politicament incorrecte, seria que la colla de brètols que han trobat al nostre pais una mena de xauxa per fer les seves malifetes s’ho comencin a repensar.
  Sobretot si el parent aquest dels Tous se’n surt amb una pena relativament lleu.

  En fi, ònix, els croissants els he portat jo.
  Bon dia.:)*************

 17. Onix,
  ets instigadora, eh? Estic amb l’opinió de l’Arare (i de molts altres); i per tant, no la repeteixo. Celebro que em linkis, cap problema. Jo ja ho havia fet amb tu sense ni demanar-t’ho!. Ens llegim!

 18. kurtz diu:

  La justícia comet errors, com tots. Ara, cada cop que sento que es qüestionen accions judicials, dubto del que les qüestiona. Serà veritat el que m’expliquen? Ho hauran entès bé? Els jutges no posen gent a la presó per què els rota, sinó aplicant el Codi Penal, que no és una norma que es pugui prendre a la lleugera i que implica molt de rigor d’aplicació. Per aquest mateix rigor d’aplicació és la norma més difícil d’aplicar, aquella que els juristes consideren el cor del dret, no la més senzilla. La privació de llibertat és una qüestió que el codi Penal i els jutges no es prenen a la lleugera.

  A mi em fa més por la seguretat privada que els delinqüents. Jo prefereixo que aquestes coses les faci la policia, ho sento.

 19. kurtz diu:

  La justícia comet errors, com tots. Ara, cada cop que sento que es qüestionen accions judicials, dubto del que les qüestiona. Serà veritat el que m’expliquen? Ho hauran entès bé? Els jutges no posen gent a la presó per què els rota, sinó aplicant el Codi Penal, que no és una norma que es pugui prendre a la lleugera i que implica molt de rigor d’aplicació. Per aquest mateix rigor d’aplicació és la norma més difícil d’aplicar, aquella que els juristes consideren el cor del dret, no la més senzilla. La privació de llibertat és una qüestió que el codi Penal i els jutges no es prenen a la lleugera.

  A mi em fa més por la seguretat privada que els delinqüents. Jo prefereixo que aquestes coses les faci la policia, ho sento.

 20. 流水线 diu:

  购买生产流水线就到浙江温岭,那里的生产线质量很好呀!

 21. Sicuramente, però, l’uomo più famoso per l’orologio sportivo favoloso Submariner è 007 se stesso

Els comentaris estan tancats.