PER FI!!!!!

Des de petits sabem que la fórmula secreta més ben guardada del món és la de la Coca~cola. Però hi ha una altre secret més ben guardat: les balances fiscals espanyoles? NOOOOOOOO

El més ben guardat fins ara era el ….

CARPACCIO DE CARABASSÓ DE L’ALEPSI

[@more@]

En primícia i per tots vosaltres ja tenim la preuada recepta , Athaelion s’ha estripat el gec ha fet el meme ….. per ajudar-me a obtenir el preuat tresor gràcies en nom del planeta Athaelion

I per fi ella que en el fons te molt bon cor ha cantat!!

Va, perquè veieu que sóc bona persona i que la recepta no té més secret us la dic:

Ingredients: un carbassó, oli, sal i vinagre de mòdena

Preparació: Netegeu bé el carbassó (el verd, no siguem obscens, eh? xDDD). Agafeu un pela patates (sí, aquells utensilis extranys, sabeu?) i comenceu a fer làmines de carbassó, ben finetes (tant és si les feu rodones com si les feu allargades).

Poseu les làmines a sobre d’un plat, hi poseu una miqueta de sal, i feu una vinagreta ben forta amb el vinagre de mòdena i l’oli. Banyeu el carbassó amb la vinagreta, i ja és a punt.

Sembla una marranada, així escrit, però en sèrio és molt bo!

Au ja ha quedat desvelat "el gran misteri". xDDDD

Certifico que es bonissssssim i adjunto proves foto feta aquesta mateixa nit (ésfà així?) xDDD

Gràcies Alepsimolt bo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: PER FI!!!!!

  1. onix diu:

    Laprí : fes-ho!!! de veritat que si ho menges amb els ulls tapats , mai encertaries que ès Carabassó XDD

  2. Mikel diu:

    No em barrufa el carbassó , pero si que m´agradaria tastar les balançes fiscals!! 😉

  3. Alepsi diu:

    Joder Onix!!!! Si tingués diners muntaria un restaurant…. jo poso les receptes i tu fas el disseny dels plats, et sembla???
    Ostres t’ha quedat súper maco!!! En sèrio! Jajajajajaja!

    Sí, sí, es fa així! Me n’alegro que t’hagi agradat, noia! SI algú més el tasta, ja ens dirà què, no? Jejejejeje!

    [I efectivament, si no ho saps, mai diries que és carbassó!]

  4. MrBean diu:

    Molt bona pinta! i més de règim que les croquetes MrBean xD

    (en l’altre post hi havia un comentari d’algú a qui no li agrada el vinagre, a mi tampoc, però el de mòdena no te res a veure, és boníssim)

  5. Arare_ diu:

    Onix, passa per “casa” ok?
    :)**

  6. Pd40 diu:

    Ho tastarem!! Bona feina 🙂

  7. iruNa diu:

    La veritat és que fa molt bona pinta!!! a mi no m’agrada el carbassó però haig de reconèixer que condimentat d’aquesta manera em donen ganes de tastar-lo!!!

  8. onix diu:

    Com sou !!!!Sembleu el xin xan !!! a mi no m’agrada Carabassó!!! Poseu la musica xDDDDD

    Mikel : molt benvingut !!! oido cosina una de balança fiscal ben cuita !!!

    ui Alepsi encara fotariem el primer euru XDDDDque tremoli en Ferran Adrià

    MrBean :tens tota la raó es molt bo el Modena pero les croquetes no hi farien cap lleig aquí al costat 😉

    Arare fet !! 😉 que macoooooo en xat m’he enamorat.

    PropDe40 : tu Raiiiiiiii que la teva musa te’n farà :)**
    Iruna :Ja veuras com T’agrada ;)**

  9. Alepsi diu:

    Ja ho pots ben dir, Onix! xDDD Quan vulguis comencem a preparar els menús! xD

  10. Mikel diu:

    Ben cuita pero compte que no es sucarrimi!!….

  11. efe diu:

    Ostres quin nivell!! Perquè ja he sopat aquesta nit, que si no ja sabria jo… Però ho podies anar fent això de posar fotos-menu. Així diríem: a veur què ha sopsat-dinat o el que siga l’onix. És que no se m’ocurreix què fer.

  12. kurtz diu:

    Quina bona pinta! Veig que ets una artista sempre, no només amb els pixels. Escolta, mmmmm, que vindré a sopar, ok? Porto vi blanc o les postres?

  13. onix diu:

    efe: et fotries uns farts de menjar verdura … no se jo… si… :PPPP

    Kurtz : No cal que portis res , tu ja dones l’escalfor d’un bon vi , i la dolçor del millor pastis
    😉

  14. Master diu:

    Ahir vaig fer el carpaccio de carbassó: BONISSIM!!! Repetirem segur! Gràcies per haver arrancat aquesta recepta de la guardiana del secret!

  15. Alepsi diu:

    Vosaltres sabeu si la SGAE fot cullerada (mai millor dit) en les receptes culinàries??? Ho dic perquè aquesta és treta d’un restaurant… encara em buscaré un problema!

  16. bellosoli diu:

    cal admetre que te una pinta boníssima!!! ja havia llegit per algun lloc q n’alepsi n’era especialista… ara el seu secret és de domini public! i dins de poc, espero, del meu estómac!

  17. coach bags diu:

    Realmente me gusta. Gracias por compartir con nosotros. *

Els comentaris estan tancats.