De Mica en Mica S’omple la Pica

Per fi he muntat una linea 902 ( 902696966) , manera de fer uns Calerons extres , i com la cosa funciona he volgut compartir -la amb tots vosaltres , perquè desprès quan estigui muntada al dòlar no us queixeu , La cosa es… una mena de consultori tant puc tirar el tarot com arreglar algú del Mal de pot, curar impotències o una cosa tant simple com donar una pastilla a un gat , perquè veieu de que va la cosa us relataré l’ultima trucada d’avui

[@more@]

Ringggggg Ringggggg

Bon dia aquí el Consultori Onix , en que puc ajudar-lo?

Bon dia Sta. Onix soc el Sr. Brùstenga m’han parlat molt be del seu Consultori i voldria demanar ajut .. Tenim una Gata nimfòmana que podem fer ?

Doncs Molt fàcil Sr. Brùstenga , Amb una Pindoleta esta tot arreglat

ara l’hi passo amb el departament de Veterinària i l’hi donaran les instruccions .

estigui atent ( 5 minuts de Musica, suau perquè no pengin )

Ara Canvio la veu perquè no es noti que ho faig tota sola , avui he fet un accent alemany que sempre dona mes prestigi ,

Halo!!! Her Brùstenga !! te llapis i paperrrr Prengui nota

Amb una mica de sort no tenen el llapis i la cosa va pujant que de centimet en centimet s’han fet grans fortunes

Ja.. el te?? Doncs atent

1. – Agafi el gat i bressi’l amb el seu braç esquerre com si estigués breçant un nadó. Col·loqui els dits índex i polze de la seva mà esquerra per aplicar una suau pressió sobre les galtes del mixo, mentre sosté la píndola amb la dreta. Quan el gat obri la boca, llanci la píndola dins. Permeti-li tancar la boca als efectes que el gat se l’empassi.

2. – Agafi la píndola del terra i tregui el gat de darrere del sofà. Bressi el gat al seu braç esquerre i repeteixi el procés.

3. – Porti al gat des de l’escriptori i llenci la píndola bavejada a les escombraries

aquí sentia que remugava així que he seguit parlant depesa

4. – Agafi una nova pastilla de la caixa, bressi el gat al seu braç esquerre, mantenint les potes posteriors fermament subjectes amb la seva mà esquerra. Forci l’obertura de la mandíbula i empenyi la pastilla dins de la boca de l’animal amb el seu dit mig. Mantingui la boca del gat tancada i compti fins 10.

5. – Tregui la píndola de la peixera, i al gat de sobre de l’armari. Cridi la seva esposa, que és al jardí, perquè l’ajudi.

6. -Agenollis al terra amb el gat fermament subjecte entre els seus genolls. Mantingui les seves potes posteriors i davanteres quietes. Ignori els grunyits que el gat emet. Demani-li a la seva esposa que sostingui el cap del gat amb una mà, mentre li obre la boca amb una regla de fusta. Llanci la pastilla dins i fregui vigorosament el coll del gat.

7. – Porti el gat de la làmpada de la cuina. Agafi una altra píndola de la caixa. Recordi comprar una nova regla i encarregar unes cortines noves. Escombri acuradament els trossos de figures de porcellana i posi’ls a part per pegar-los després.

8. – Emboliqui al gat en una tovallola gran i demani-li la seva esposa que el mantingui estirat, només amb el cap visible. Posi la pastilla en una palla de refresc. Obri la boca del gat amb un llapis. Posi un extrem de la palla a la boca del gat i l’altre en la seva pròpia. Bufi.

9. – Llegeixi el prospecte de la caixa per assegurar-se que la pastilla que s’acaba d’empassar no és dolenta per a éssers humans. Begui un vas d’aigua per recuperar el sentit del gust. Apliqui apòsits als braços de la seva esposa i netegi la sang de la catifa amb aigua freda i sabó.

10. – Porti el gat de la teulada del veí. Prengui una altra píndola. Posi el gat a l’armari i tanqui la porta sobre el seu coll, deixant només el cap fora del mateix. Forci l’obertura de la boca amb una cullera de postres. Llanci la pastilla dins de la boca del gat amb una goma elàstica.

11. – Vagi al garatge a buscar un tornavís per tornar a col·locar la porta de l’armari a les seves frontisses. S’apliqui compreses fredes a les seves galtes i verifiqui quan va ser la seva última dosi d’antitetànica.

12. – Cridi els bombers per baixar el gat de l’arbre que hi ha al carrer de davant. Disculpi’s amb el seu veí, que s’acaba d’estavellar tractant d’escapar del seu gat Encabronat

13. – Prengui l’última píndola de la caixa. Lligui les potes davanteres del gat junt amb les posteriors amb una corda .lligueu fermament a pota de la taula de la cuina. Busqui guants de treball pesat. Mantingui la boca del gat oberta amb una petita palanca. Posi-li la pastilla a la boca seguida d’un tros de carn. Mantingui el cap vertical i aboqui mig litre d’aigua a través del coll del gat, perquè s’empassi la píndola.

14. – Faci que la seva esposa el porti a urgències. Se sent tranquil mentre el doctor li embena els dits i el front i li treu la píndola de l’ull.

15 – entren a casa el gat dorm plàcidament així que decideixen no despertar-l’ho

tot torna a la normalitat , han passat dos mesos i te encara les ferides a la cara i el braç ja l’hi supura menys , sent un sorollet a la panera de la gateta

ohhhhhh ja te 6 gats mes enhorabona!!!

Ladr…… ··#SGRAWYD LAMAREQUELAVAPARIR QUE,,,AA

AAAAA

Clink

Alo!! Alo!! Sr. Brùstenga es aquí? Tuttt tut Aquí us deixo uns panellets acabats de fer per onix aquest mati Bona Castanyada /Halloween /dia de reflexió o un Dimarts qualsevol que no cal que sigui cap festa perquè us desitgi el millor 😉

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: De Mica en Mica S’omple la Pica

 1. Alepsi diu:

  No necessitaràs pas una psicòloga (de les bones, eh?) per al telèfon??? Trucades eròtiques també valen??? Ho dic per començar a entrenar-me en el món dels orgasmes fingits…. xDDDDDDD

  Bona castanyada i… ja enviaràs alguns panellets d’aquests, no?????? xDDD

 2. Pd40 diu:

  Molt bo!! Quin riure XDXDXD I les imatges genials!! Pq estic escurat, si no et trucaria només per escoltar-ho en directe 😀 Gràcies, avui estava una mica malhumorat i mira, una bona alegria a mitja tarda… :**

 3. onix diu:

  Alepsi això ja no cal n’hi que ho demanis que ja conto amb tu , la millor psico del mon mundial i 3 vegueries mes això si …..lo dels orgasmes fingits .. et pregaria que ho assagis be , doncs a mi l’últim IAHAAAAAAJAAAAAAAAAAA Em surt com molt histriònic XDDDD

 4. onix diu:

  Eiiiii eiiiiiiii eiiii Prop40 Que per tu es gratuïta la trucada ;), si ha valgut per un somriure teu ja val la pena el cutre post castanyada :)************

 5. Pd40 diu:

  Gràcies, ja he provat i comunica 😉 Una pregunta, en aquest cas el post castanyada és post o s’ha de dir pre castanyada? ¬¬ Encara no ha passat, no?

 6. kurtz diu:

  Amb els gossos acostuma a funcionar fer un zanvitx amb dues preses de xocolata, que juntarem amb l’ajut d’un encenedor, sense cremar-nos. Els gossos s’empassen la xocolata i escupen la pastilla. ai las!

 7. efe diu:

  Hehehehe, plas plas plas. Que és això de no deixar a la pobra gata que siga tant ninfòmana com vulga??? Si és que s’ho tenen guanyat!!! Per a quan un consultori per a gates, és que tinc uns amos que s’entesten a fer-me menjar pastilles. I mira que els dic que no en vull, però els tios sembla que no m’entenen.

 8. Athaelion diu:

  Quin fart de riure!!! Tothom que m’haguès vist, m’haguès pres per boig, jo rient com possès mirant la pantalla continuant lleignt sense parar de riure. I és que jo sé el que es donarli la pastilla a un gat. La veritat és que poden passar dos coses o el que has escrit o que tu li emboliquis la pastilla motl be amb pernil dolç tot ven colocadet i un cop li donis es desfaci tot el paquetet i caigui la pastilla a terra i vagi el gat i se la empassi al radere. ( Basat en fets reals)

 9. Arare_ diu:

  El que expliques m’ha recordat la recepta del pavo al whiski, tot un clàssic que corria per internet fa molts anys!

  quin riure!!!

  El meu gat s’empassa les pastilles embolicades amb pernil dolç (no sabe ná!)

  petonets i bona castanyada!

 10. Laprí diu:

  Mai tindré gat xD

  Ara, una línia 902 no dóna diners, millor una 806, perquè jo treballo de veritat en una 902 i només dóna problemes

Els comentaris estan tancats.