Enquesta

Hi ha detalls de la nostra vida i sobre tot de l’etapa de l’infantesa que queden guardats , com esborrats de la memòria , no se quina mena de mecanisme els arxiva , i llavors de sobte , una frase, un aroma un petit objecte t’els fa despertar , ara llegint el diari de cop m’han vingut al cap una sèrie de vivències , que tenia aparcades era una enquesta d’aquestes que no sè si és per omplir pagina , si per veure la quantitat de gent que fa enquestes tontes , per guanyar visites , si algú sap quina finalitat tenen , agrairé que m’ho digui aquesta->es…

[@more@]

Enquesta: PREGUNTA…

¿Està d’acord que les parelles gais adoptin nens?

Sí No [veure’n més]

Vota i guanya un BMW

Mentre això sigui motiu d’enquesta no serem una societat com cal .

s’intenta normalitzar i queda molt modern dir tinc un amic gai . que guais que soc ,però desprès son els primers a fer conyetes ofensives fent la gràcia

Particularment quan conec algú se m’enrrefot el que faci al seu llit ,la seva sexualitat es un tret fisiològic mes sense rellevància

A no ser que jo porti intencions ocultes , llavors preferiré que sigui hetero

però clar aquestes intencions no les porto amb tot lo que belluga .

Be, el flaix que m’ha vingut al cap de la meva infantesa ,

Es de Quan els meus pares tenien que marxar alguna nit .

La meva mare que era de les que desinfectava el telèfon perquè jo el toques ,

no em deixava ni amb l’ avia ni amb sa germana

les vegades que ho va fer ,em deixava a casa d’uns amics en Pepe i en Jean -Pierre ( poso els seus noms per que tristament ja no son aquí )

a mi particularment m’agradava molt anar a casa d’ells , tenien un pis que jo considerava molt modern ,em fascinava aquella decoració, eren molt dolços amb mi

Dos Homes guapisims

He de dir que jo era de la pell de Barrabas

Que fer-se càrrec de mi tenia molt de mèrit

però en Jean- Pierre tenia una traça especial perquè jo restes tranquil·la i no pugés a cap làmpada ni fes equilibris al balcó ,

em tenien en una habitació que van adequar perquè no em mates i tot un arsenal de joguines

Fins i tot en Pepe que era l’amic de casa de tota la vida m’havia comprat roba de recanvi per si em fotia vestida dins la dutxa com vaig fer el primer cop que m’hi vaig quedar .

Per mi ells eren una parella mes , com podien ser el Pere i la Carme o altres matrimonis amics dels meus pares ,

Mai em vaig qüestionar perquè eren dos homes

a casa s’en parlava com un fet normal .

sel’s convidava com a parella a totes les festes ,

(El dia de la meva Primera comunió ,les tardes de Nadal , verbenes etc.)

el cercle d’amistats que freqüentava casa meva nens inclosos

Mai cap nen d’aquells ,tot i la crueltat dels nens va fer el mínim esment a que fossin dos homes .

Jo vaig trigar molt de temps en saber que allò no era “normal”…..fins que un dia vaig sentir a l’avia que li deia a una amiga com si jo no hi fos .

La meva jove es boja mira que deixar la nena amb aquell parell de maricons que dormen juntsquins exemples per la criatura com sortirà aquesta pobre infeliç .

si ,si ! infeliç !!! em va gosar a dir encara ho sento ara nítidament . Aquell ""Infeliça" que va dir em va caure com el pitjors dels insults

Que jo era petita i baixeta ,però no sorda i tampoc idiota ,

per mi que dormissin junts era també molt normal, com ho feien els meus pares

be… lo de dormir es un dir, si jo era a casa seva … a mitja nit saltava totes les barreres i em presentava a la seva cambra dient que tenia fred ni que fos a l’agost i en Jean Pierre sempre em deia

“ viens ma belle”

fent lloc entre ells dos .

Clar llavors vaig preguntar que eren els maricons a ma mare ….. Recordo tambe la cara de la meva mare i la suor que li va agafar.

Crec que em va fer un discurs molt convincent ple de paraules i cap explicació i va deixar molt clar que l’avia era molt ignorant que no en fes massa cas .

Si ma mare que va néixer a principis del segle passat amb tendències dretanes 100% deixava la seva “perleta” a casa d’uns gais com podeu entendre

veure enquestes així …. em fa trontollar els esquemes socials , de veritat s’ha normalitzat l’elecció sexual?

De fet desprès de veure aquestes darreres eleccions no se perquè qüestiono res…….

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

22 comentaris a l'entrada: Enquesta

 1. Arare_ diu:

  Jo tampoc (tampoc no sé per què qüestiono res)
  Que curiós,reina, jo, que sóc una mica més antiga que tu (em fa l’fecte) també tinc una parella de “maricons” a la meva vida de menuda. Me’ls estimvaa moltíssim, pobrets, van morir d’accident… I tenien un pis preciós (a Toulouse, on encara hi tinc família) molt més ben arreglat que molts dels pisos hetero (diuen que això, entre homos és “normal”)… en fi… viure per beure (sisisi, amb B)
  bevem? Aixeco la copa a la teva salut!

 2. MrBean diu:

  Una bonica història Ònix, de vegades la imatge que es done dels homosexuals com a ‘l·loques’ ens fa oblidar que poden ser tan o millors pares que nosaltres els ‘normals’

 3. efe diu:

  Un article molt bo, no cal que ho diga, això és evident.

  I m’has llegit la ment, perquè jo portava dies volent escriure un article sobre la cosa. Vaig veure un Redes fa poc sobre la homosexualitat i posava la pell de gallina que “la comunitat científica” encara pensés de la manera que pensa. No em posaré ara a explicar-lo, però tot allò tenia un tuf a ranci que tirava d’esquenes. O siga que, has tingut sort de poder viure en un ambient desenranciat. I, és clar, vas tenir la sort de conéixer-los a ells. Tot i que em sembla que d’aquesta segona sort, ja n’ets conscient.

  I tant que no està normalitzada l’elecció sexual, ni de bon tros. De fet, la polèmica sobre las adopcions no ha fet sinó traure a la llum allò que s’amagava. S’està en contra de les adopcions per la por que als xiquets se’ls encomane l’homosexualitat, perquè encara que es tolere, es continua pensant que és un comportament fora d’allò normal i que el desitjable (el desitjable 100%, si vols) és que una persona siga hetero. S’accepta en nom de la modernitat però es continua tenint com un comportament desviat a la part més fosca del cap.

  Ah! I això que dius al principi de la memòria. Jo tinc una amic que li passa amb les magdalenes.
  Felicitacions.

 4. LOMEMUSIC diu:

  Hola Onix!!! caram! a mi em va passar algo similar… ma mare era ballarina del Liceu, així que jo sempre estava allà amb ella, i la majoria de ballarins eren parella, i pasava més hores amb ells que amb ma mare, i avui en dia es el que dius, es una cosa que no té cap mena de importancia, i si hi es, doncs que hi sigui. No em de follar entre tots quan ens coneixem, no? jo ja m’encarrego de decidir amb qui vaig al llit. Per cert!!! he tornat!!! problemes de conexio!

 5. Laprí diu:

  És que això de tractar als homosexuals com diferents simplement pel fet d’estimar una persona del mateix sexe, és estúpid i retrògrad. Si tots som iguals, ho som en tots els sentits, no val triar les opcions que són vàlides per considerar a algú adequat, com si això fos comprar un cotxe, on tries els extres que portarà. Tot això, per mala sort, ho arroseguem de segles enrera, i avui dia no s’ha aconseguit treure aquesta sensació de la societat.

  I ja ni que dir quan estàs amb gent i et comencen a parlar, tal com si fos el programa del Tomate, de que no sé qui és gai i que l’ha vist fent no sé que amb no sé qui… tot plegat patètic i trist… món!

 6. Cruella diu:

  Ostres, Ònix, jo em pensava que el post aniria de fer-nos una enquesta, i he pensat “òstia, òstia, a més de memes, ara també es posen de moda les enquestes, tu”.

  I en canvi, m’he trobat una bonica història que no hauria de fer faltar explicar, però en canvi sí que en fa.

  (No sé què passa que cada cop que intento deixar un comentari, se’m penja. Si tinc èxit, aquest serà el primer cop que t’escric, però òbviament no el que et llegeixo)

 7. kurtz diu:

  No fa tant de temps que els homosexuals anaven a la presó. Avui es poden casar i poden adoptar. Aquestes coses fan que el que es normal es vagi convertint, poc a poc, en real.

 8. onix diu:

  això mateix Arare brindem que si anem una mica gats potser entendrem una mica millor la “normalitat ” petons bonica

  ai MrBean , no pot ser bo això , que noto un cert grau d’entente , :)****

 9. onix diu:

  Efe: clar que et llegeixo la ment , fins ara no t’has adonat ?
  això de les magdalenes ho vull saber ;)*

  lomemusic: ben retrobat t’hem trobat molt a faltar

  MilÀ : tu sempre el got ple!! com t’envejo ja m’he tornat a enamorar de vos XDDDD

  Laprí : tens raó ,Peró fins i tot amb els cotxes s’ha de tenir el políticament correcte i la gent et tracta diferent trist …..molt trist

  Molt benvinguda Cruella , no ,no, a mi això de les enquestes…. i els memes em posa molt nervioseta ,tot i que m’agrada tafanejar moltisimmm
  😉

  Kurtz : no ens deixem enganyar ,per un vot , molts cops fan veure que ho veuen tot normal
  que els Deus no vulguin que els ciutadanos treguin mes el cap ;)¨**

 10. Alepsi diu:

  Hòstia, Onix, no hi ha qui et pilli amb aquestes hores de postejar… xDDDD [enyoro els dies en que era la primera en contestar-te…. aaaaaaaaaaaaaaai!!! xDDD]

  Total, conyes a part, a mi em fot d’una mala hòstia que no puc, tot això. L’altre dia, ma mare:
  “Ai, niñas (sí, ens diu “niñas”, encara), sabéis qué he visto hoy???”
  Les dues (jo i ma germana): “qué?”
  “Dos chicos, cogidos de la mano, pero dos chicos, o sea, dos hombres, y….. más monos!!!”
  Jo: “Y???????”
  Ella: “Ay, me ha hecho gracia, hija… iban ahí con su carpeta de la uni y todo…. y se iban dando besos!!! Me ha hecho mucha gracia”
  Ma germana: “Ay, sí que es gracioso, sí, con la carpeta……”

  Sobren comentaris…. em vaig indignar…. i com sempre vaig aconseguir que m’acabessin dient que sóc una estúpida, que com m’havia posat “si nosotras lo aceptamos que haya gays!!!”….. en fi, el que tu dius, si s’han de seguir fent enquestes d’aquest tipus, i si hem de seguir comentant lo graciós que és veure dos nois (sí, sí, nois, mascles!) fent-se petons… no avançarem…. sempre els mirarem com micos de fira (i ja em perdonareu).

 11. onix diu:

  Tzaranoi : No aquestes alçades ja no ens calen paraules ;)*

  Alepsi : sempre que relates anècdotes casolanes no puc deixar d’imaginar-te com la Mafalda , rodejada de Susanitas XDDDD
  (ja veus el que fa L’Insomni) 😉

 12. Alepsi diu:

  Jo crec que estic entre la Mafalda (bàsicament perquè no m’agrada la sopa… vés) i el calimero… xDDDD

 13. Alepsi diu:

  Per cert, el teu gatet em matarà, però no l’he vist fina avui…. al menys no la versió nova! Que mono, sembla que s’ha encarinyat amb el meu ratolí… no li fotrà un sermó, no? xD

 14. onix diu:

  Alepsi : es un tigre que m’han deixat , per posar a ratlla en Cornelius …què lo que va fer l’altre dia no te nom , si l’hi dones menjar (more) encara serà mes carinyos XDDDDD

 15. Pd40 diu:

  Bon post, jo també vaig pensar alguna cosa semblant quan vaig veure l’enquesta. El que no acabo d’entendre és que sols se’ls qüestioni drets, pels deures no en poden fallar ni un. Paguen impostos i compleixen la llei com tothom, però no tenen els mateixos drets. Flipo!!

 16. Pd40 diu:

  Sí, pq? (si vols esborra’l)

 17. onix diu:

  jajajjaj t’ho dic perqué fas cara de cansat pd40 xDDDDDDD

 18. Pd40 diu:

  :** tampoc cal exagerar, d’on no n’hi ha no en raja 😛 però t’ho agraeixo igual :**

 19. kurtz diu:

  Per cert, “veure’n més” què vol dir? Veure més homosexuals adoptant, veure’n més que es fan petonets, veure’n més d’opcions: “sí, però només si voten el PP”?
  Per cert 2, com es nota que és una enqueta sobre gais, que regalen un BMW, quin nivell!, per poc no s’hi posen!

 20. onix diu:

  Jajaj Kurtz , es què vaig fer un copy & paste del diari el “veure’n mes ” , et duia al resultat i a les enquestes mes votades ,res…. tot plegat aigua en cistell , fins i tot un diari digital els costa d’omplir .;)

 21. L'avi diu:

  Benvolguda musa-virtual/Onix… Quaaaaaaaan de camí encara ens queda per recorre en aquest tema… Quaaaaaan de camí. Sort que hi ha gent com tu, que ne’n parla. També et voldria comentar que hi ha mooooolt de progre, que fa veure que és molt obert de ment, que de boca en fora parla d’igualtat etc… perquè és políticament correcte i de boca en dins fot a parir als homosexuals…

 22. és hores amb ells que amb ma mare, i avui en dia es el que dius, es una cosa GHD Radiance Set
  GHD Rare Styler
  Green GHD IV Stylerque no té cap mena de importancia, i si hi es, doncs que hi sigui. No em de follar entre tots quan ens coneixem, no? jo ja m’encarrego de dec

Els comentaris estan tancats.