La LLei de L’Embut

Avui em venia de gust parlar de  Política  ,he agafat per banda el teclat i m’he quedat tant descansada ,que quan l’he tornat a llegir ,m'he egarrifat i ho confesso no tinc valor de penjar-ho, tot i que us puc prometre que sens cap dubte seria el post mes visitat  .No el penjaré encara que m’ha quedat tant be … que l’he guardat , la veritat es que jo  en calent guanyo molt ,i avui anava  calentona ,enfront de casa hi ha un “Locutorio”i desprès de dinar per la finestra  he presenciat una baralla amb navalles digna de “West side Story “ ara us posaria aquell tema de Maria Maria…..nanananaaaaa,  us la canto ja que Blocat no deixa posar musiquetes  (al menys fàcilment ) [@more@]

Es veu que eren unes “bandes” Latin ..nosequè  i s’han deixat la cara estampada a ganivetades   ,una sangadaaaa , be  ,jo que sempre he cregut  amb la llei i l’ordre , dic.. aquí fa falta un representant  d’aquest , i he trucat  crec que era la Guàrdia Urbana , la veritat  es que no tinc els nº memoritzats al cap que D’ença que faig anar (poc ) el mòbil la meva memòria ha fet una deballada abans  sabia tots els telèfons de memòria  perquè els tenia de marcar , be que ja divago ,(centra't Onix)


Truco per dir que portessin una mica d’esparadrap ,fil i agulla     en  unparell d’ambulàncies que amb una no farien ,i que vingués  algú a posar ordre ,Be..doncs jo que he vist moltes pel·lícules creia que  trucant  i dient l’adreça venien a mes he trucat des de la finestra i al ser un principal , el Sr. Guardia podia sentir els crits  i l’enrenou  doncs al menys eren uns  deu ,


 doncs m’ha començat a fer preguntes  que si les meves dades que  el domicili  que el nº de telèfon , no m’ha preguntat per la roba interior perquè ja m’ha notat molt Histèrica 


 tot això m’ho ha preguntat en castellà , tot i que jo he parlat en català en tot moment menys un joderrrr que se m’ha escapat per allò del mimetisme lingüístic  que tincAixí que  ja podeu pensar  que el Sr. Guardia  m’ha accelerat  de valent ,llavors  curiós mecanisme del cervell , tant se m’enfotia que es matessin aquells  (fort eh) M’ha donat per pensar en la filla d’una amiga que viu en els edificis de sobre el Locutorio  i que com el pis els dona a l’interior igual baixava la nena que te set anys  ,que ja ho sol fet doncs si l’hi donen diners el diumenge si hi ha dinar d’avis Baixa a la botiga d’uns Honorables Xinesos  que hi ha al costat de locutorio a fer provisió de  xuxes , sempre ha sigut un barri tranquil sense baixar de la vorera era  normal deixar una criatura  sola uns minuts  , i  jo vinga a trucar  i ells  es veu que han sentit la sorollada i eren dins la porteria mirant l’espectacle ,i jo ja podia trucar , així que mes calentoneta  , total que quan m’he posat  a escriure ,m’he desfogat ,amb aquesta llei de l’embut  que venim patint , m’he quedat tant ample que m’he acalentat  (crec que no es correcte  acalentat però m’agrada  ,) Molt mes   , així que un cop deixada anar , he pensat que tindria que batallar  amb tota classe de comentaris que dirien  tot allò  que  acaba amb "fob"i la veritat  no em ve de gust  ni justificar ni demanar un perdò què  nosento  , per quedar  políticament correcte i pogué seguir  amb el bloc , he pensat  mira  els expliques com fer un pastis i fas un apartat de cuina Però com ja ho he fet prou llarg  potser que ho deixi per un altre dia lo de la Pastisseria  (Tarda de Diumenge 26)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

19 comentaris a l'entrada: La LLei de L’Embut

 1. Alepsi diu:

  xDDDDDDDDDDDDDD
  Perdona que rigui, noia, però…. ets un cas! Jajajajaja! Que bo! Total, al final no has dit si va venir la policía amb ambulàncies i tot o els han deixat matant-se al carrer…. bé, el cas és que tu t’has quedat descansada, no? Doncs ja és això. Avui més relaxada???

 2. onix diu:

  Alepsi :jajaj si van venir les ambulancies , però com que no es veia sang , va deixar d’interesar-me :PPPP mes val que no em foteu massa cas que vaig mal… dormida :PPPPPPPPPP

 3. onix diu:

  Alepsi :jajaj si van venir les ambulancies , però com que no es veia sang , va deixar d’interesar-me :PPPP mes val que no em foteu massa cas que vaig mal… dormida :PPPPPPPPPP

 4. Laprí diu:

  Uohjó tu, si és que tot va tan malament. Ara estàs més tranquil·la? Jo també he trucat un parell de vegades als municipals i mai m’han fet cas, i després passa el que passa… món!

 5. Laprí diu:

  Aquest és el segon missatge que escric, a veure si escribint aquest surt l’altre… blocat :@

 6. Laprí diu:

  Aquest és el tercer missatge que escric, a veure si amb aquest surt el primer, estimada onix, esborra els altres o deixa’ls si vols, com a prova de la merda que és aquest servei :@@@

 7. Arare_ diu:

  País!

  d’això… JO VULL LLEGIR EL POST POLÍTIC!!!!!!!!!!!!

 8. Arare_ diu:

  País!

  d’això… JO VULL LLEGIR EL POST POLÍTIC!!!!!!!!!!!!

 9. Jo venia ha dir bona nit i m’he quedat de pasta moniatu…
  Recolço a Arare (és que si no em pega :PPPP)

  Jo també vull llegir el post politic. Mé que res per la cosa de fer marro!!!;-)

  Bona nit, nina.
  Petó 🙂

 10. Pd40 diu:

  XDXD No has posat la recepta del pastís, però amb el que expliques al post se’t perdona tot :**

 11. jocdellums diu:

  Ònix,
  Amb això del blocat, que ja començo a pensar que van mal f…ts,perquè a quest pas desapareixerà tot el seguici de blocaires i emigraran cap a casa dels veïns…impossible penjar ni respostes ni posts propis.I ara se me n´ha anat l´olla i ja no recordo què és el que et volia posar ahir.
  Ais,bé doncs bon dia,a veure si avui rutlla millor.
  Aps per cert,la nena al final va sortir a comprar xuxes?

 12. onix diu:

  ara mateix he perdut el post d’avui si mireu surt a la pagina principal i aqui no , de moment no hi torno que ja estic ——-
  grgrggrgrgrgrgrggrggrg

 13. williams diu:

  onix, fes el favor de publicar el post polític, dona!

  : )

 14. Pd40 diu:

  Ònix, el tinc en pantalla però no puc deixar comentaris. Si et cal el text te l’envio per correu..

  El comentari era: Què t’has posat al cafè, reina? XDXDXD Bon dia! :**

 15. onix diu:

  Gràcies però ara ja els faig en word acostumada a que petí això
  era el tercer cop que l’he carregat , no direu que no posa dels nervis aixo no té nom!!
  el cafè solet fins i tot sense sucre , jo és que amb poc en tinc prou m’ensenyes una garrafa i auuuuuuuuu
  tu williams vols que em cardin fora del mapa eh XDDDDDD

 16. onix diu:

  vaig a cala williams a fer teràpia apa

 17. onix diu:

  williams: la meva favi es mascle xDDDD

 18. Pd40 diu:

  Eieieieiei, mooooolt bé “el favicó”!! 🙂

 19. Res Ònix, què passava a veure que tal tot, i a dir-te Bona nit!

  Petó. 🙂

Els comentaris estan tancats.