Somnis de futur

Amb aquesta calor , no deixo de pensar quin futur ens espera , els últims 50 anys el planeta , ha sofert greus canvis .

Tranquils… no parlaré de l’escalfament global ni de l’efecte hivernacle , que per això hi ha molta gent molt mes capacitada .

però m’aterroritza

Llavors intento , pensar en els avenços que podrem veure , en la ciència , la robotica , deixo volar coloms , com en el seu dia feien la gent fa 50 anys , es veia aquest nou mil·leni , com una era quasi galàctica , on aniríem tots vestits en malles d’argent , cases automatitzades , cotxes supersònics , Pitjar un boto … i la feina es faria com per art de màgia ,

I aquí estem vestits quasi com a l’era prehistòrica , barrejant la moda de totes les dècades precedents ,això si ….. ensenyem les calces i els calçotets per sobre el pantaló… amb uns cotxes quasi supersònics que si els fas corre , et corren a tu , i per prémer botons tenim el comandament a distancia , per la caixa màgica que era fa 50 anys i ara es una caixa de magma

el del porter automàtic , que ha donat fi als porters/eres dels edificis , i amb ell també han desaparegut llocs de feina ,i el caliu de saber que feien tots els veïns , aquest boto , fa que la majoria no sapiguem ni qui viu al nostre costat ,

el boto del microones que fa màgia però sols per escalfar el 80% dels casos , els mes agosarats couen alguna patata , tenim la màgia de beure cafè rescalfat .

les cases son potser mes boniques , tenim molts mes vidres per netejar i sense cap boto ….total …. que vull seguir imaginat que aquest cop si … que tot lo que imaginem serà bo i passarà .

Imaginem el futur ?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Somnis de futur

 1. Katz diu:

  Ara m’acabes de recordar que jo tenia un email on, algun pirat havia fet una predicció del futur [d’aquí a 100 anys] t’asseguro que no tenia res a veure amb malles ajustades [a l’estil… neutrex futura xD] ni botonets, ni facilitats ni res…
  Parlava sobre que l’oxigen s’acabava… fins a tal punt que només els privilegiats econòmicament [extrany eee] podien respirar, els altres quedaven a fora de la bombolla oxigenada inhalant gasos toxics fins que quedaven fora de combat, i bueno… la qüestió de l’aigua….que s’esgotava i només uns quants podien gaudir d’un got d’aigua diari…
  Molta gent riurà però jo estic segura que la 3ra guerra mundial serà per culpa de l’aigua. I es que… si no pots convèncer als teus veïns de que cada vegada que el seu “fufu” faci caqueta no cal que malgastin 60 litres rentan tot el pati, com podem convèncer a la resta del mon?

  Quina merda de vida.. després es queixaran de les drogues però.. xD que hi farem? doncs confiar que el govern trobi un altre planeta per traslladar-nos i continuar la nostra passió per la destrucció xD

  P.D com has fet per pujar el video? Gracies!!!

 2. com bé dius als anys 60 s’imaginaven que al 2000 tindriem naus especials direcció Jupiter, una colònia a la lluna i ordinadors amb vida. Però d’altra banda els telèfons encara anirien amb fil, l’emmagatzematge d’informació seria en cassettes i ja no parlem d’imainar-se Internet.
  No sabrem mai a on ens portarà el futur d’aqui a 50 anys… i aquesta és la gràcia del futur!

Els comentaris estan tancats.