flash

D’això ja fa temps …. sembla mentida com els aconteixements quotidians et porten molts cops el flash d’un moment viscut , ara fa uns dies que em ve al cap i cada cop amb mes nitidesa …. aquesta escena

(intento relatar el moment )

Poble proper a BCN . zona noble , (per la gent del poble clar , si no ho coneixes tot es igual) .

Hora D (de dinar ) . Casa d’una amiga meva de tota la vida d’aquelles que ja son allà quan arribes a casa teva , i com que ja hi son … doncs queda com que sou amics per sempre , encara que es tinguin idees molt diferents de veure la vida ,He de dir que es una noia encantadora ,ha lluitat molt , per lograr la seva fita , es molt bonica te un aire distingit , molt educada , vaig intentar no trobar al marit , que amb aquest si que no puc… es qüestió visceral ,em regira totes les vísceres , i vaig acceptar la convidada per dinar i veure la casa .

vaig trigar 7 anys en fer-ho , i ja tocava , la noia molt contenta ,em va ensenyar eufòrica la seva casa , d’aquestes “endossades” amb jardí comunitari , i un trocet privat que queda barrejat amb el comunitari separat per cupressos ,ple de gespa ben cuidada , molt bonica ,Piscines per petits i grans , un lloc ideal per nens petits , on poden campar amb tota tranquil·litat , vàrem dinar la mar de be , fent una mica de bugada de la gent del barri , on jo visc encara i ella vivia fins que es va casar … com ja feia bon temps les portes eren obertes i així entrava el sol , vaig sentir algú que em tocava la cama , i vaig pensar que era el gos , a mi m’agraden molt tots els animalons així que sense mirar vaig intentar acariciar el bulto que tenia topant la cama , i toco un cabell molt suau per un caniche , i clar…. miro que era allò , tot fent un xiscle , ella també es va aixecar de cop i mirem , sota les estovalles llarguisimes que la noia s’hi va lluir en parar la taula ni que fos per dos , va posar les de Nadal com a mínim, i veiem tres nens monisims , com les tres bessones però en nen … quasi gatejant, riallers , una monada tots tres tant petitons i simpàtics , ens vàrem fer un fart de riure per l’estranya visita , ella els va cridar per el seu nom i m’els va presentar ells com si entenguessin em feien carantoines total que al cap d’un moment ja els teníem tots tres a sobre , tot de repent entra corrents un home , baixet ,cabells canosos ,llavis prims ,mirada a l’infinit amb un posat seriós , atabalat , no diu ni bon dia , ni bon profit , res ….. feia uns sons guturals es dirigeix als nens en Castella amonestant-los a crits els agafa com pot i marxa tot tornat als sons guturals ….. ni per un moment ens va mirar ….. ni va intentar quedar be , ni que fos en Castella eh … allò de Perdona P… ya sabes como son los niños se han escapado , y han entrado , que han molestado? Vaja això es el que jo hages fet si les criatures fossin meves , desprès hages dit als nens que es despedisin de la veïna i que donessin les gràcies per haver-los deixat entrar , vaja crec que es el mínim per començar a educar …. total que ens va quedar cara d’imbècils , acte seguit sentim un reguitzell d’improperis guturals a la “nany” dona encantadora , que no tinc el gust de conèixer pero que penso que si un dia la conec i no ha perdut el senderi , per que casar a la chaveli i al Bofill ha de marcar…. i desprès sentir.te escridassada . guturalment … sort que les mirades dels 3 bessons plenes de vida deuen fer oblidar escenes viscudes …si un dia la conec li diré que faci un bloc que aquest si que tindria suc

Podríeu votar algú així com a president de la Generalitat ?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: flash

  1. ximel diu:

    Acabo d’estrenar-me a la teva web. Com et deia en el missatge de resposta de la meva, és sorprenent i divertit. Pel que fa a aquest text dels “trillizos” sobtadament segrestats, és una bona mostra d’aquelles coses que s’ens escapen i que no arribem a entendre, però… almenys jo ja fa temps que hi vaig renunciar. Serà cosa de l’edat, je, je.

Els comentaris estan tancats.