Creure en l’atzar

Jo no hi crec .Però un cop …..

Calla !!!! ara diran el meu!

Que han dit dels Bessons avui?

A la meva Cunyada li van fer la carta astral……..

Aquesta mena de frases les podem sentir , la majoria dels dies , sols cal esmentar la paraula Horòscop , Tarot , Videncia , o simplement explicar que tens una mena de poders ,que tu en saps ,

que veus el futur , però que no ho dius , per por a que et prenguin per ximple , si ho dius amb veu segura i cara aterrida i a la vegada suficient .

Deixes intrigat al interlocutor , i no passa molta estona , que talla la conversa i diu…

Escolta i a mi que em veus?

S’ha de dir que moltes vegades ,es mes fàcil donar un consell amagat sota la capa visionària , que fer-ho amb la pura realitat ,

Malgrat que tot això vist així de sobte sembla que hom se’n fot del mort i del qui el vetlla .

I res mes lluny , jo tinc les meves teories , clar que son molt meves , i tampoc les he contrastat amb ningú .

I m’agradaria fer-ho , tot i que quan no exterioritzes les teves teories , es van guardant i barrejant en un raconet del cervell, com cabdells de llana en cistell que no es fan servir , quan els vols fer servir has de refer la troca . i no sempre es fàcil

Bruixes : Oblidem tota mena de friki mediatic ,

Crec que si ens remuntem a l’inquisicio , i la fi que patien , lo mes segur , es que eren dones intel·ligents , observadores , la conjunció d’aquestes dues qualitats , ja dona uns poders , sobrenaturals (que fan nosa als que governen) .una bruixa es qui

observa l’entorn els comportaments , fa la comparativa , doncs Malgrat l’afany de l’home en voler ser únic i diferent , tots tenim uns trets tant gestuals com físics que ens fan pertànyer a una classe de gènere , amb mateixos comportaments , i ser previsibles

El mateix passa observant molt la natura es desenvolupa un sentit animal que et fa distingir lo bo de lo dolent que dona la terra , Malgrat que amb l’evolució hem perdut molt aquest sentit, així si sumem a les altres qualitats saber emprar les herbes curatives , ja tenim la bruixa feta.

Horòscop ; evidentment no hi crec , però si crec en com afecten , els primers impactes climàtics en el nostre cervell , per acostumar-nos al mitja , els primers cops que surts a l’exterior crec que deuen quedar enregistrats , que no es lo mateix néixer al mes de gener , i sortir al carrer i que t’impacti el fred , l’intensitat de la llum .. etc.

Que sortir en ple mes d’agost .

Llavors si crec que les persones nascudes en la mateixa estació de l’any , i el mateix hemisferi tenen comportaments , semblants ,

Una teoria molt meva i d’estar per casa ,i que potser quan tenia que llegir Enid Blyton em vaig empassar a grans dosis Agatha Christie .

I sempre m’ha quedat l’esperit de Miss Marple dins.

Creieu que la gent d’un mateix signe es comporta igual?

Observant algú es pot endevinar a quin horòscop pertany?

si algú hi creu ,s’aventura a endevinar el meu? <|:);

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Creure en l’atzar

 1. Alepsi diu:

  Jo, la veritat, no crec en que el futur estigui escrit. Mai ho he cregut. Però sí que és cert, que sempre em llegeixo l’horòscop. És una mania que tinc en obrir un diari… i ja veus, després, als cinc minuts no recordo què hi posava. Així que no en faig cas. Però de vegades ric una estona “tus hijos van a darte un disgusto pero no seas duro con ellos”. Clar. Molt bé, així també faig jo horòscops… xDDD

  Ei, però m’ha agradat molt la idea aquesta de les primeres impressions climàtiques… molt bona, realment, molt bona!

 2. efe diu:

  A veure, a mi això dels horòscops em sembla que s’explica molt fàcilment. Si no tens a qui tirar la culpa d’alguna de les teues cagades, doncs agafes el destí (o el que siga i au).

  A mi em passa, no és conya, que segons quins diaris tinc un horòscpo o un altre. És a dir, que en tinc dos. Se suposa que he de tenir doble personalitat, doble destí o com Verònica, una doble vida… Horòscop tal durant el dia i horòscop tal altre de nits… Ufff, esgotador.

 3. Lomemusic diu:

  Home, jo no se si sera aixi o no. Jo conec un nano, nascut el mateix dia, mes i any que jo, pero no ens asemblavem a res. Pero un que cregui, dira que els ascendents impliquen diferencies, no se…
  Tot es posible.
  Pero per fer una mica de joc, intentare endevinar el teu hosroscop per si em recordes a algu.

  Ets… Escorpi???

 4. onix diu:

  Alepsi : saps….. no hi ha res millor que les teories inventades i dir que ets bruixa , i que tens visons ,mmmmmmm ara miro la bola tu deus ser aries oi??XDDD

  Efe: veus!!!! jo ja vaig veure algo raro , ets com en superman /clark ken depen el diari que llegeixis tu ets acuari?:)

  Músic : no soc escorpi pero la meva mami si i como to se pega …. el nano que va néixer el mateix dia que tu segur que era dels que els fotien gorra bufanda i peücs fins al genoll ,i per això no us assembleu no li va tocar l’aire 😛 tu ets cranc? 🙂

 5. PropDe40 diu:

  No crec que els astres ens influeixin, si més no de forma tan decisiva. Qualsevol persona té el seu caràcter, però estic segur que no deixa de ser un component genètic més, com el color dels ulls o el tipus de cabell. A partir d’aquesta base genètica, la influència de factors exteriors (educació, cercle social, …) acaba de formar la nostra manera de ser. No vull molestar a la gent que hi creu, però al meu parer els planetes aquí no hi pinten res.

 6. onix diu:

  Porode40 : mi m’agradaria que algú es molestes i ens fes una explicació avia si veiem un altre cara de la lluna 🙂
  🙂 ets lleo?

 7. PropDe40 diu:

  Si vols pique passa pel bloc de la Eva, que té una declaració de principis contundent sobre aquest tema. Atreveix-te a dir-ho allà!!
  No, no sóc lleó. Faig pinta de lleó, jo, amb aquesta carona? ;D

 8. onix diu:

  PropDe40: jo xula com soc , cop de ratolí i cap allà
  i mira que m’ha vingut por em clava un talo d’agulla d’aquells ,i he d’anar tot l’hivern amb les xancletes , kita kita quina por ,Desprès veu que em faig passar per una bruixa de pega , i fa que sembli un accident
  glupsss!! =_=

 9. williams diu:

  Jo sóc absolutament descreguda. No crec en res que no sigui tangible. De tota manera sé que sóc una il·lussa perquè encara crec en els homes i les dones.

 10. PropDe40 diu:

  Onix, ja he vist que no t’has atrevit XDDD He estat a punt de posar un enllaç cap al teu post com anònim, dient “allà sí que es pot parlar d’això, visca la democràcia!”, però tampoc he gosat :p La Gemminola sí, però clar, com és la seva germana té bula…

  Williams, però els homes i les dones són tangibles, no?

 11. gemminola diu:

  Si si soc la seva germana, cap problema?

Els comentaris estan tancats.