Es quan no dormo que hi veig clar

Fa dies que remenem la recerca dels somnis , els viatges que faríem, les compres …el que ens faria il·lusió,

Per la lectura que vinc fent tothom te assumit que treballant no sortirem d’aquí i l’ultima esperança es la loteria ,

Ja sabeu que lo meu es observar ,…

he copsat que a sobre que l’ultima esperança que tenim es la loteria ,ningú en compra , la majoria ,també s’ha manifestat com agnòstic o directament ateu (lo del miracle no funcionara)

no creiem en els astres , total que el meu veredicte es que ho tenim pelut …..

Jo es quan no dormo que hi veig clar ..

[@more@]

Rellegint , la majoria s’excusa sovint , si un cop donat a l’enter ens en adonem que hem comes un error ortogràfic, si ens deixem un accent , tornem a publicar el bloc (jo ara ja no ) , i tatxannnnnnn ho he vist clar,

Aquí esta l’error ,jo que tinc bon cor mal m’està dir.ho , vull compartit la meva troballa , crec que no s’ha de ser egoista , i que les feines fetes en equip son mes productives ,

Per posar fi a les meves penúries ja ho he decidit .

Vull ser ministre …. i com? Em direu , lo que he descobert es del domini public , si ja ho se …. però intenteu fer ho tant malament … va valents !!! tots enfront el mirall i a dir CONSTRUIEIX Costa eh? Va ara amb pulemas !!! ( By Hereu )

Doncs fàcil , o no tant fàcil però crec que m’en sortiré , la clau de l’èxit esta en parlar malament , i sobre tot escriure com parles ; crec que si m’afanyo d’aquí al dia de tots sants , podré ser ministre , si mes no algun càrrec , on els viatges seran de franc i amb cotxe amb banderoles que dona un toc fashion de veritat.

Així dons astimats coblocairas ara amb dadicare a parlar com la clasa pulitica ,

I els meus ascrits en aquesta ravista , aiiiiiii pardo ca es un bloc jejeje

Tindran un to apoliticat

PATONS PAR TOTS

pd: ull al cistell de la Sra Clos XDDD

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Es quan no dormo que hi veig clar

 1. williams diu:

  M’agradarà molt continuà yegeinte

  moltas gràcias per la teva iniciativa i empenta (quan juris el càrrec, fes-ho per Snoopy)

 2. Alepsi diu:

  Hòstia, Onix, aspires a ministre??? xDDD
  Jo voto per tu, si cal, però no ascriguis axí ca fa mal als ulls da dabó. :S
  Sempre podem fer-nos milionàries venent… alguna cosa… inventem algo??? xDDD

 3. Supernena diu:

  Ja, ja! què bo! és veritat això que dius, Onix. El Ferran Adrià n’és un altre exemple! ji ji

 4. PropDe40 diu:

  XDDDD què bo!! quan ho vaig veure em pixava. Ja està bé, així a Madrit sabran com les gastem!! Això és subliminal, ara pensaran, això és el millor que tenen? Son tots així o és un talp? Ui que preocupats que estarannnnnnn…

 5. PropDe40 diu:

  Ah, i gràcies per l’enllaç al post!! :*

Els comentaris estan tancats.