Perduda

Perduda ,si !

Encara que a mi em sembla que no parlo massa de mi , ni de com soc crec que he deixat anar que soc desordenada .

Que visc en un caos ,que puc fer varies coses a l’hora , que se afrontar els canvis de darrera hora , be ….això es el que creia fins ara.

Gràcies al bloc m’he adonat que ,no,

Que soc rutinària , (estic espantada)

Ahir amb la fallida blocat vaig perdre lo que estava preparant , havia fet un post parlant de la ressaca , sobre un estudi que vaig llegir ,tampoc era cap cosa de l’altre mon , dins la meva linea……

Però a mi em feia Gracia i el vaig trobar prou digne , avui he intentat tornar a reproduir el que tenia escrit … ha sigut impossible , un cop tornat a reproduir , m’ha semblat cutre i mancat d’interès , mes mal redactat que de costum.

Total que vaig perduda com si m’hagués quedat en blanc ,jo que si no tinc ous puc fer maionesa amb llet , m’esborren un cutre post i ja no se que dir ….

Potser es el dia i el començament de la tardor , humit relaxant ,les hormones que juguen males passades o potser m’he fet conservadora i rutinària?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Perduda

 1. Alepsi diu:

  Ja passa això… quan has escrit quelcom, així de tirada, sense pensar massa, improvitzant… i després ho has de reproduir de nou… surt un pet. I si no, mira amb el comentari d’ahir… el del mecanoscrit… el del matí em va semblar maco i tot… i el de la nit… un pet arrebossat! xDDDD
  Res de rutina, nena! A seguir improvitzant!

 2. onix diu:

  jajajja segueixo arrebossant pets ,no tinc farina …
  he fotut maizena i .. uffffff durisims XDDD

 3. PropDe40 diu:

  Un, que ja és un gat vell, pico primer els post en local i després els passo al blocat 😉 Però sí, la petada d’ahir potser va ser excesiva.
  Quina foto més maca de rovellons. Tinc unes ganes d’anar a buscar bolets… ja queda menys.

 4. onix diu:

  aixxx PropDe40 ja m’has fet contenta amb la foto els tinc a la nevera que son d’avui me’ls han portat de Sòria . encara que no se si seran massa bons , que jo per rovellons com els de la terra res…
  :)**

 5. Alepsi diu:

  Jo també vull anar a buscar bolets!!! No hi he anat mai i em fa il·lusió… podem fer una quedada per buscar-ne! xDDD

 6. efe diu:

  ONIX: Ho pots veure com si fos jazz. Una vegada que ho toques, ja mai no és igual. Doncs això et va passar a tu ahir, que no hi havia al local ningú per a gravar-ho i ens hem quedat sense la teua interpretació.
  Tornar a fer el mateix no tindria sentit.
  En canvi has fet aquest post que és una altra cançó i, a mi, m’agrada.

 7. onix diu:

  un bon símil lo del jazz efe 🙂 jo que soc una mica
  Woody Allen 😉 m’he sentit identificada XDD

 8. williams diu:

  a mi la rutina em dona seguretat. Per a la gent despistada és una de les millors receptes (no tant com alguna pòcima)… Jo crec que l’home (i la dona) és un animal de costums. De tota manera, tret de les coses que han de ser rutinàries per nassos, prefereixo anar fent… sense planificar.

  Conclusió: rutina? sí però amb moderació 😉

 9. Estic d’acord, la rutina ens dóna seguretat.
  Consell: primer escriu el text a Word i després penja’l. Així tens una còpia de seguretat. Els pots tenir classificats. Jo tinc una carpeta amb el títol No publicats i fins i tot una amb el títio No apte pel bloc… Jajajaja… Això de blocat va ser una putada!

 10. onix diu:

  williams : tindrem de demanar una pocima per graduar la rutina XDD

  annnatarambana :gracies per els teus consells , la meva consciencia ja m’ho deia … escriu en word deixada ets una deixada , Peró apart també soc sorda
  🙂

 11. Supernena diu:

  Que no, dona,que no. Que no ets tu! A mi també em va passar això que dius, haver perdut tot un escrit per un malfuncionament del servei… i t’asseguro que després tampoc em va ser fàcil tornar-ho a escriure, però el motiu era la ràbia que em feia haver-lo perdut per motius tècnics.
  Partint d’aquest sentiment de ràbia i d’impotència, qualsevol escrit ens desilusiona…

Els comentaris estan tancats.