ressopo

Havia fet berenar mentre re decoro a efe Peró es veu que blocat ha fet honor al seu nom
així que serà un ressopo[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

13 comentaris a l'entrada: ressopo

 1. PropDe40 diu:

  Genials les tapes!! Em faria pena menjar-me-les amb lo treballades que estan.
  I avui blocat ja li val… nens, poseu-vos les piles, que això ja acostuma a passar gaire sovint!!

 2. Alepsi diu:

  Anava a deixar-te un comentari ahir a la nit dient-te que t’aprofités el ressopó aquest que et vas preparar… em sembla que ja faig tard per dir-t’ho….
  En fi, et desitjo una bona digestió (si és que encara hi sóc a temps….) xDDDDD
  [Putu blocat, que malament anava ahir!!!]

 3. lomemusic diu:

  Penso igual que en propde40… fa llàstima mossegar aquestes tapes amb tanta personalitat. Un aplaudiment pel xef! plas plas plas!
  De debò que és original…

 4. onix diu:

  ei ei eiiiii el ressopo era per tots pero blocat es va jalar l’altre part del comentari i les birres
  :(( bon dia!!!!

 5. efe diu:

  Ostres que xulo. Bravo, bravo (cride’s en francés, si us plau)

  Ah i ja sé a qui m’assemble, al 7é.

 6. Spock diu:

  …I no serà que blocat es va aturar precisament per poder gaudir solet de les tapes i les birres? Digue’m malpensat!

  Per ceret, Onix, ahir vaig tenir una il·luminació i si no t’ho pregunto…. m’enrampo: això d’Onix… és pel Pokemon? 😛

  Una abraçada!

 7. onix diu:

  jajajaja spock sort que m’has fet riure perque
  Això de no poder accedir a blocat em te negre i trigar dues hores per veure els comentaris amb lo tafanera que soc ufff
  Ets el primer que pregunta a que ve lo d’onix no no ve per el pokemon que desconec tot aquest mon màxim conec algun doblador de la sèrie , onix es un àgata de color negre molt adient a la meva personalitat triada inicialment al començar el bloc , volia crear un personatge sense sexe definit be com quasi tots els meus nicks . si mes no els dels últims anys , tu el que passa que des de fa un parell de dies ja li poses to de veu als meus escrits i lo d’onix no hi encaixa massa
  ;)*******

 8. Spock diu:

  Jajajajaja, vols dir que la teva veu té un toc Pokemon? com que des de fa un any, i gràcies a la inestimable afició monotemàtica de la meva filla, em sé tots els bitxos aquests de memòria, tinc tota mena de ninots, peluixs i pelis, miraré d’enviar-te una foto de l’Onix, a veure si té alguna cosa a veure amb l’origen de l’Onix 🙂

 9. onix diu:

  no se spock tinc un amic amb bon cor que diu que cada cop tinc la veu mes jove ………..

 10. Spock diu:

  Segur que el teu amic té raó 😛 I aleshores, almenys en la veu, no t’assemblaràs a l’Onix Pokemon!

 11. efe diu:

  EI, NO ONIX, PER FAVOR, NO TE’N VAGES!!!!!!
  Passat a blogspot o queda’t ací però no te’n vages. No m’has acabat de redecorar.

  🙁

 12. onix diu:

  hòstia efe això es temptador !!! ara conyes a part ja que no puc escriure al bloc intentaré fer ho aquí, jo no es que tingui ganes de marxar , possiblement el bloc es una de les millors coses que m’ha passat darrerament , he deixat anar aquesta part “folle “de mi , que la tenia mig morta , i que es vital per la meva supervivència , gràcies a tots vosaltres he recuperat una de les parts que mes m’agraden de mi feia molt temps que no tenia gent al costat amb la que poder compartir les meves passions sense que em preguntessin i això que es ? i això no te preu ,i mes en uns moments vertaderament durs per mi així que fins que no surti la pantalla en blanc jo no em moc friso perquè veieu com he redecorat a efe en 5 minuts i porto 24 esperant fer-ho i fot de mala hòstia , i mes jo que tinc la sang molt calenta , tot i que pensant que es un lloc gratuït ,doncs encara gràcies , el que deia que ja no em veig en cor de tornar a fer de nou en un altre lloc , el que he fet fins ara , a petites estones totes de plaer , cada un de vosaltres m’heu inspirat ,m’heu ajudat a potenciar la meva part creativa .no em veig en cor de reconstruir el lloc on em sento per fi tant be , i donar-li el mateix caliu el mateix dia de la fallida de setembre vaig obrir un de nou a blogger com efe , ja no recordo el pass no hi he pogut entrar no recordo ni el mail que vaig donar em quedo sense el nom que no me l’accepta un desastre !! vaig a intentar per enesima vegada a vere si entro a i penjo el post , Gràcies sou collonuts “””””

 13. Alepsi diu:

  Onix, Onix, Onix… amb aquestes coses no es juga… que a l’Efe i a mi casi ens agafa un cobriment de cor! (I a mitja comunitat blocaire també… segur! xDDD).
  Encara que sigui poc a poc…. ves tenint-nos informats, eeeeeeh??? I passa’t per casa nostra a visitar-nos!!!!! No ens abandoooooooooonis!!! [Haurem d’engegar una campanya com la de l’extraterrestre??? xDDD]

Els comentaris estan tancats.