mEmE

Aquest es el meu segon meme , els memes son una cosa que m’encanta llegir així et fas una ràpida composició del MeMat ( amb perdo) , però he de confessar que em posa una mica nerviosa ,sempre em ve al cap fer el meme del segle i quedar-me amb tothom pillar al tiet Google i la tieta wikipedia i deixar-vos amb un pam de nas ,que tots penseu ….. Hòstia l’onix es un pou de sapiència ,parlis del que parlis en sap un niu ….. de totes formes aquest pensament em dura dos minuts ,

i baixo al mon real , onix nena !!!que no veus que els que llegiran el meme son els mateixos que et llegeixen cada dia , que ja han vist el que dones de si …. així doncs …..el faré tal com raja ,tal com soc i perquè tot allò que m’agrada a mi es art i a vall que fa baixada!!!.

[@more@]

Quan era sols lectora de blocs em deia … mai faria això dels memes !!

però el primer cop que m’ho van demanar va ser en j’est un autre per el que sempre he tingut una especial devoció així que encara que em costes …. ho vaig fer tambe tal com raja i ara… que us he de dir … m’ho ha demanat en PropDe40 (love.u) ,crec que vaig ser una de les primeres en entrar al seu bloc , aquella mena de sensacions que te el meu sisè sentit ( Sixthinet per els amics) per intuir la gent que m’agrada i que si el deixo fer no em falla mai , i la veritat es que no sols no em va fallar en sixthinet si no que amb en prop vaig trobar una de les peces principals( amb el seu assessorament tècnic) per que jo seguis amb el bloc i m’hi sentis a gust per mi es bàsic estar rodejada de les petites coses que m’agraden i de gent que m’entén o que fa l’esforç …. ja es difícil entendre’m

una de les bones coses del bloc per mi es que deixo fer al sixthinet… que no ho comento amb ningú que no rebo opinions externes sobre ningú actuo amb llibertat , soc jo sense filtres i m’encanta !!

Així doncs allà vaig De caps!!!!! Com diem a l’Empordà.

EL TEST:

[mecànica del joc : has d’escollir un grup de música i tractar de respondre a aquestes preguntes amb títols de cançons del grup escollit, un cop fet això selecciona 5 persones que vulguis que facin el test].

seguiré en la meva linea , però en pla angles ja que la meva passió per la musica francesa no m’ha deixat fer culte a un de sol soc massa fidel i respectuosa amb les meves icones

Així doncs Cat. Stevens parlarà per mi

Ets home o dona? Soc Lady d’Arbanville

Descriu-te: o-caritas

Què senten les persones sobre tu? Àngelsea

Com descriuries la teva anterior relació sentimental?: Father and son

Descriu la teva actual relació sentimental amb el seu novio/a o pretendent:

sad lisa

On voldries estar ara?: Portobello road

Com és la teva vida?: Miles from nowhere

Què demanaries si tinguèssis un sol desig?: another Saturday nigth

Ara despedeix-te: Tea for the tillerman

un cop fet això selecciona 5 persones que vulguis que facin el test

trio…a…

Efe perquè em farà disfrutar sens dubte evidentment com era d’esperar no m’ha defraudat ni una micona tot i la feinada que te ja tenim el magnific mEmE d’efe

Kurtz perquè s’estreni en el mon blocaire si vol i ha volgut !! gràcies kurtz

En Vullunfestuc ha fet una magnifica selecció dels Antònia Font

Williams si vol perquè ha d’estudiar i la perdonem tots

Tirai perquè segur ens sorprendrà amb el seu saber fer

No he de dir que si no voleu , no teniu perquè fer.ho i que jo ho entendre millor que ningú , encara que em costi de reconèixer m’ho he passat be amb en cat. i fent el meme

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

17 comentaris a l'entrada: mEmE

 1. PropDe40 diu:

  Onix, gràcies per fer el meme, per les coses que dius i pel teu sixthinet. Com sempre, la imatge amb la que decores el post és molt maca, i la tria de la cançó final també. Un post impecable de cap a peus!! Veus com no m’equivocava a l’enviar-te el meme? 😉

 2. lomemusic diu:

  Boníssim lo del joc del telèfon!!! un muntatge guapo!

 3. onix diu:

  Propde i lomemusic moltes gràcies a tots dos , quan he posat l’imatge aquesta sàvia que us agradaria ,putu sixthinet , avui te un dia… les encerta totes xDDDDDDD, de fet he porquejat una magnifica il·lustració de Norman Rockwell ,doncs fa uns dies que el remeno molt fent un treball sobre la publicitat de coca-cola i com mes miro a rockwell mes em fascina encara en tindre de fer un post 😛

 4. Spock diu:

  mmm… em temo que tinc dos problemes que ara t’explicaré, però abans deixa’m agrair-te formar part de la tria.

  Problema 1: em costa molt triar un grup o cantant. M’agrada molta música però gairebé mai em fixo en les lletres, o almenys no d’una manera global.

  2 (i més important): amb els Memes em passa com amb els llibres d’autoajuda: em fan una mena de por estranya, digueu-me raret. M’agrada molt llegirlos perquè m’apropen a les persones que els escriuen però…. no puc fer-los perquè tinc la sensació que s’abatran sobre mi tota mena de catàstrofes meteorològiques, existencials, cibernètiques….

  Tanmateix, prometo posar musiqueta en alguns posts, encara que segons que posi… igual perdo les amistats, per cutre!

  Una abraçada

 5. onix diu:

  Benvolgut spock t’entenc perfectament i quedes excusat peró no lliurat d’un onix /interrogatori musical .i no pateixis que no els dire que t’agrada la luisita tenor XDDDDDD

 6. Alepsi diu:

  Que increïble la cançó final, Onix…. ara que per fi he pogut accedir al teu bloc (no sé què cony passava aquest matí, però no hi havia manera) l’he escoltat dos cops seguits ja…. se m’han posat els pels de punta… increïble.

  El joc del telèfon és realment encertat!!! El teu Sixthinet… és acollonant, eh? xDDD

 7. Alepsi diu:

  Saps què et dic??? Que em sembla fatal que poseu cançons maques!!! Joder…… l’he escoltat 4 vegades, m’he baixat la lletra…. i ja l’estic cantant…. i…. saps què? Demà estaré encara amb el “my lady darbanville, why do you sleep so still? Ill wake you tomorrow….” i tal i tal….

  Buaaaaaaah! Perquè se m’enganxen tan ràpid les cnaçons????

 8. onix diu:

  Alepsi: mira a mi em fa contenta que t’agradi , jo l’he fet parlar per mi .. perquè en certa manera li estic molt agraïda al cat ,com aquests dies tinc els dits sueltos explicaré perquè, quan vaig començar a conduir d’això no fa massa (6 anys) contant com diu el meu pare que tinc mes anys que “una manada de lloros muts”…..per mi era un repte la conducció (que lo de la dislèxia es cert.. sumat a un problema de lateralitat que a mes mai m’he tractat ) tenia pànic a passar un examen i que el paio em digues derecha i jo me la fotes a la meva derecha i entrar en el guinnes de suspensos en circulació ,
  Però com amb els anys es va adquirint l’esquena mes grossa m’ho vaig fotre a l’esquena i vaig anar a l’autoscola , per l’ensurt meu i de tots vaig aprovar a la primera , putes lleis de Murphi , total que en tenir el paperet rosa lo primer que vaig fer es anar a comprar un cotxe i com mes gran millor , l’acolloniment va ser brutal de fotrem per mig de Bcn amb el meu tanc , l’única cosa que vaig trobar per calmar una mica aquest estat va ser Cat stevens , i els seus efectes en el meu cervell , (au apunta cas clínic onix n1 ) ;)*

 9. Spock diu:

  …a part de la Luisita tenor y el Soy Minero en versió Housedancehiphopmix, comparteixo plenament amb tu la passió pel m`´itic i irrepetible Cat!

 10. Athaelion diu:

  onix et faig saber que, sino et fa res, t’incloc en meva llista d’enllaços

  ens llegim

 11. onix diu:

  Moltes Gràcies Athaelion , ja t’he fet una visiteta !!:)*

 12. tirai diu:

  Saber fer? Ostres! Primera noticia!
  Quan vaig veure aquest Meme rodant vaig desitjar que no m’arribés. És que jo amb la música tinc una relació una mica rara. No hi ha cap grup que conegui prou. Però em sembla que ja tinc una idea i el faré, però no sé quan.

 13. Alepsi diu:

  Cas clínic apuntat, onix! xDDDD
  Nah, no et pensis no ets pas tan “rara”… jo sense música no sé conduir… però…. la música que necessito és… bé, bastant diferent de Cat Stevens, la veritat…. xDDDD

 14. onix diu:

  quina quina ALEPSI????? jajaajaj de fet ara que ja soc un matxambrat del shummy i l’alonso , ja no porto del cd del cat . que no se a qui li vaig robar :PPPP

 15. Alepsi diu:

  Uhm…. jo que faig pinta de nena bona (o no)… vaig escoltant, alternativament: “Platero y tu” “Fito” “Marea” “Extremoduro” “Els Pets” “Lax’n’busto” “The Kelly Family”… és greu, doctora???? (Jo, sincerament crec que sí, per això t’ho confesso només a tu, ara que no ens sent ningú… xDDD).

 16. Alepsi diu:

  Perdonaaaaaa!!! Estàs dient que escoltant Marea no sóc senyorassa???? I tant que en sóc! Tu saps el que deuen gaudir els ocupants dels cotxes que em veuen dins el meu fotent cops de cap i cantant a pleno pulmón???? xDDDDDD
  De tota manera, accepto la cançó que em recomanis… ja veus que els meus gustos musicals són variadets… xDDD

 17. kurtz diu:

  Gràcies a tu per proposar-me’l. Li ha donat una mica d’esponjositat al bloc, que estava quedant molt dens. A veure si torno a deixar de veure la tele…

Els comentaris estan tancats.