Jo Vull ser Musa

(canvieu Miss per Musa 😉 gràcies …molt recomanable llegir escoltant la música )

Jo vull ser Musa

fa uns anys volia ser Terpsícora

però els temps canvien i ara em ve de gust ser una musa de carn i ossos

Ja se …. es un desig estrany però somniar es mes o menys gratuït encara ,

[@more@]

El cas es que es difícil , però a mi els obstacles no m’aturen així com així

De totes formes el dilema es……. la musa neix o es fa ?

sembla que una de les respostes que venen al cap es que la fan , perquè si ningú s’adona que ets una musa en potencia ja l’hem fotut !!! de totes formes per això no em cal amoïnar , som a l’era del marketing així que un cop estigui preparada em faré un bon spot publicitari

En aquesta vida per ser alguna cosa s’ha d’estudiar al menys es la cantarella que sento Des de que tinc us de raó (si es que mai n’he tingut)

Llavors m’he posat mans a l’obra i he fet una primera tria , de les muses mes conegudes per fer un estudi i ser com ella la Musa X en potencia

i deu n’hi do la quantitat de Muses que he arreplegat en un moment….

Ara em falta fer la tria però ……….necessito ajuda …….

Jo sola no em veig capacitada m’he fet tal empatx de muses que ja no se on soc , he buscat aquest collage que vaig fer fa temps (aixo em ve de lluny )

ara ja trobo que no s’adiu amb la meva època de "collages" actuals , però per fer la tria crec que m’he de centrar en la meva primera inspiració ,normalment l’experiència em diu que …els meus primers impulsos sobre totes les coses son els millors . en la primera tria m’he quedat amb ….

Gal.la , Yoko , Elvira alvear , Elena Garro , Edith Aròn, Lee Miller el grapat de Picasso (que ja poso en dubta si eren vertaderes muses)

la llista es infinita enteneu que no se per on començar

clar que ara em venen mes alternatives al cap com buscar al geni que vull inspirar per exemple ….però potser aixo ja sera un altre post …….

així doncs quines característiques bàsiques creieu que ha de tenir una musa’?

o de les citades o no en quina em puc emmirallar?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

19 comentaris a l'entrada: Jo Vull ser Musa

 1. Alepsi diu:

  Jo crec que a la musa, efectivament, la fan. Crec que cada artista té el seu concepte de musa… però no crec tampoc que te’l sabéssin definir…
  Jo si t’haguéssis d’assemblar a alguna… series Gal·la. No sé si perquè estic enamorada de l’art Dalinià o perquè la dona em cau bé (mira, ja les tinc aquestes coses, em cauen bé les persones o no, només mirar-les la cara… xDDD).
  Total, que no et puc ajudar gaire… ja saps que lo meu no és l’art… perquè… hi ha muses per escriure? Sí, potser sí… alguna musa coneguda d’algun escriptor???

 2. onix diu:

  Si alepsi jo també busco preferentment un escriptor no se si estic preparada per veure el meu cul en un quadre a no ser que sigui abstracte , per això he citat Elvira alvear la musa per de Borges
  O Edith Aròn “la maga” de Cortàzar ,de totes formes crec que lo que mes se m’adiu es un Dadaista al que poder inspirar i potser em sortirà…xDDDD
  Gal.la tot i la seva mala premsa ufff genial la devorahomes per excel.lència

 3. Alepsi diu:

  :$$$$
  Sóc una ignoranta amb potes. Jurl! No es pot esborrar el comentari anterior????

  Doncs per això em queia bé la Gal·la…. xDDDDD

 4. onix diu:

  jajjajaaj si tu ets ignoranta….. jo vull ser ignoranta com tu Alepsi i aixó no es ni compliment ni res que no surti del cor :)***

 5. efe diu:

  Ostres, després del curro que m’he foto amb el même encara vols ser musa? és que hi ha gent que mai no té prou.

  I una pregunta i un xic?

  —Jo vull ser mus. ostres no que és un joc de cartes.

 6. onix diu:

  efe : ordago!! i envido 3 son rey

 7. PropDe40 diu:

  Jo t’obriria un apartat propi. Les que nomenes van servir per una època concreta, i eran com muses ‘passives’, donaven inspiració a un altre. No sé si també inspires a altres, però per tu mateixia ja fas coses maques, així que en això ja tens un plus. Ara, si em fas triar, potser et faria més com la Yoko, que en el seu temps estava a l’avanguarda i era seguidora de l’art conceptual.

 8. onix diu:

  PropDe40 m’has deixat sense paraules Moltes gràcies!!!!!
  guardaré aquest comentari a la caixa dels tresors d’onix i no el poso a la pagina principal per allò de la falsa modèstia que si no en faria un rètol de neó
  la yoko no m’agrada massa però potser si que hi soc propera Malgrat que tinc els ulls molt mes clars XDDD
  ;)***

 9. L'avi diu:

  Benvolguda Onix, vam arribar ahir a la nit, i encara estic una mica cansat (els anys no passen balders i la joventut cada cop em queda més lluny). Per això només he fet un “vistasso” ràpid per els blocs i demà ja tornaré a la normalitat.
  Com vostè sap jo tinc una filla i ara, també una musa
  (la Maria). També tinc una altra filla virtual. Per tant, com que
  he vist que li agradaria ser musa d’un artista, Si considera que un ninotaire és un artista li proposo que sigui la meva musa virtual.

  Imagin¡’s, que seré un tipus afortunat, una filla i una musa real i una filla i una musa virtual… redeu, redeu, redeu…

 10. tirai diu:

  Com diu PropDe40, aquestes muses són passives! Res, res… Ja som el segle XXI haurem de buscar muses actives i musos també 😉

 11. lomemusic diu:

  Jo penso que las musa, en realitat és qualsevol dona que desperti, algún tipus de passiò o sentiment a algú altre. no? Vull dir, segurament ja ets la musa d’algú. Simplement que algú estigui enamorat de tú, o t’admiri, ja li serveixes de font de inspiraciò. La llista de gent que has citat, només és que han tingut la sort, de inspirar en un moment donat a aritstes que de per sí, ja eren reconeguts. L’artista busca la inspiració en l’amor universal, i tant pots posar aquest amor universal, sobre una persona, com sobre un arbre. Segurament, ja ets la musa d’algú… però encara no li has donat importància…

 12. onix diu:

  Benvolgut avi no tinc paraules , estic tant emocionada que puc perdre els papers Moltes gràcies
  Ser la seva musa virtual i compartir “museries” amb una dona meravellosa com la Maria es el somni de tota musa virtual , els comentaris d’aquest post crec que els emmarcaré i els posaré al rebedor de casa , sense cap pudor ni falsa modèstia , ja m’he comprat una garlanda de flors per el cap ….. estic habillada i presta per ser la seva musa aeternus
  :)**********

  Val Tirai ens tenim de posar a la recerca del Muso Ja 😉

  L’home de la musica : tens raó però jo màxim que inspiro son atacs de còlera i ganes d’ofegar-me , per això em vull entrenar XDDDD

 13. efe diu:

  onix mira ara
  (i esborra el comentari)

 14. onix diu:

  efe: ja he mirat pero esborrar em fa mandra XDDDDD

 15. kurtz diu:

  Si busques un mus, a més podràs triar el sabor:
  mus de xocolata
  mus de maduixa
  mus de iogurt

 16. onix diu:

  kurtz:en buscare al menys 3 que farè amb un

  MUS SOL??? ( Ô-Ô)

 17. efe diu:

  Ui, et deia d’esborrar el comentari per que fa lleig, però que jo no vull manar (eh, musa?) que jo no vull manar. I que bé el que diu kurtz, jo vull ser mus de xocolata!! Mus-sol que em caurien les ulleres.

 18. eva diu:

  la musa neix! -almenys això penso jo- de fet totes les persones som inspiració per algú, tant muses com musos (coms eria el masculí?) encara que sigui per fantasies sexuals inconfessables tots hem servit d’inspiració per alñgú en algun moment donat….encara que potser no ens ho hagin arribat ni a confesar

 19. onix diu:

  Molt benvinguda Eva !!!! :), m’agrada molt això que dius i crec que tens raó , llàstima que no ho confessin els inspirats ,i llàstima que el meu bloc es mig anònim per el meu entorn si no … faria la crida a veure si he provocat alguna fantasia XDDDD

Els comentaris estan tancats.