Tempus Fugit

Mentre vaig fent feina ,em prenc moments de respir ,i trec el cap per els blocs abans ho feia en un xat , dic la meva i marxo ,m%u2019encanto on m%u2019agrada sempre he dit que jo connecto per desconnectar , cada cop tinc menys temps , tot i que faig les coses molt depesa així em surten …..

[@more@]

De fet he pres tant el vici de fer les coses corrent i fer varies a la vegada ,que ara ja no se fer res comme il faut , es mes si sols faig una sola cosa em desconcerto , No es que ho tingui com un Guardo això que faig . a mes dono la sensació que no faig res i que em passo el dia vaguejant , esmercin moltes hores amb el lleure ,

Em fa certa ràbia quan em diuen tu rai que tens temps ,

Contestar a tu el que passa es que ets lent/a i mira encara que jo ho faci a lo boig em surt com a tu que t’hi passes la vida fest%u2019ho mirar curt/a

encara no he après a fer-ho callo …..i contesto amb un jeje dents apretades aquelles coses de l%u2019educació….. que no se si serveixen per massa a la llarga .

es mes intento corregir-me , cada tasca nova que m%u2019imposo em faig el propòsit de fer-la acuradament , com quan estrenava les llibretes a principis de curs , i folrava els llibres (amb força mala traça he de dir) sempre em feia el propòsit de conservar pulcritud de fer bona lletra , no tacar els llibres , però això durava màxim una setmana .

Potser perquè sempre he gaudit de bona memòria m%u2019he permès viure en un caos encara que tot estigui apilotonat , sempre se on son les coses i en quin forat he de posar la ma per trobar el que cerco ,

El cas es que no se com perdre el vici ,crec que es mes difícil que deixar de fumar últimament em comença a preocupar , ho he portat a una obsessió faig curses amb mi mateixa ,les coses mes simples les faig un repte de temps , i començo a calcular i controlar si ahir vaig posar un rentaplats sencer en 3 minuts 40 segons demà amb la mateixa carrega ho he de fer en 3 minuts , si calculo que puc romandre 20 minuts per la xarxa no estic ni un segon mes , fins ara m%u2019ho prenia mes relaxament , no se si a l%u2019estiu perdo el meu to vital , i em permeto mandrejar molt mes

Prioritzo el temps a la qualitat , i em direu que no es normal i tot allò que s%u2019ha de dir algú que esta en aquesta situació , i que jo mateixa diria si m%u2019ho comentes un altre, vull dir que ja se on em pot portar , aquesta mena de comportament obsessiu , i tambe en se les causes , així que es molt mes fotut d%u2019arreglar ,i a sobre no em sento malament se que desprès vindrà la baixada i faré un crac que ni el del 29 .

Aquesta reflexió m%u2019ha vingut passejant per els meus bloggers (el meu Zoom ) curiosament avui dos Han posat la foto del seu ordinador i lloc de feina , amb el seu bloc en pantalla , M%u2019ha agradat molt , ja no per la fase tafaneria que evidentment ja m%u2019heu captat ,!!! si!!!…… he fet les imatges grans i he mirat allà on no mira ningú ho reconec ,

Però el que mes m%u2019ha agradat es fer-me una composició de lloc de poder imaginar quan rebo un comentari des d%u2019on el fan , una sensació com mes propera et fas mes l%u2019idea de com es la persona ,ho he trobat molt acollidor , difícil d%u2019expressar la sensació ,Però Completament deliciosa ,acte seguit he fet una ullada a la meva taula ……i m%u2019ha vingut suor fen els comparatius d%u2019ordre , però a la vegada ganes d%u2019agafar la camera i compartir el meu racó , potser aquesta grata sensació sols l%u2019he tingut jo ,i ara direu Necessitem veure aquest caos per viure? I la veritat es que no

el primer impuls un cop descarregada la foto ha sigut de posar ordre , com si hagués de sortir la foto al%u201D Elle decoration %u201C, però llavors no seria el mateix màxim he tret els paperots arrugats ,així es que… allà va!! Per si us fa la mateixa sensació que a mi ho donaré per ben empleat passar una mica de vergonya , i si us ve de gust seguir amb aquesta iniciativa , al menys per la meva part serà molt benvinguda *

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.