D’allà on no n’hi ha no en pot rajar

mEmE ···3

Ara repassant , els meus posts ,cosa que no faig mai , es l’ única manera de no sentir vergonya de mi mateixa i deixar el bloc de cop en un atac de pànic Penso que tindria de repassar mes el que dic o faig no fer-ho en el mínim temps possible encara que dubto que guanyes en qualitat d’allà on no n’hi ha no en pot rajar

[@more@]

Però en Teleko m’ha passat un mEmE que es tracta d’això …..

Escollir el que mes T’agradi , la veritat es que desprès he fet una volta per tot el meu zoom , per veure qui l’ha fet ,he repassat els Posts de tots. D’aquest mes ehh que vaig ràpida però no tant ,i he trobat una curiositat en dos d’ells i el mateix dia efe i Arare

Han posat la foto del seu ordinador i lloc de feina , amb el seu bloc en pantalla , M’ha agradat molt , ja no per la fase tafaneria que evidentment ja m’heu captat ,!!! si!!!…… he fet les imatges grans i he mirat allà on no mira ningú ho reconec , i que? xD

Però el que mes m’ha agradat es fer-me una composició de lloc

poder imaginar quan rebo un comentari des d’on el fan , una sensació com mes propera et fas mes l’idea de com es la persona que a la fi suposo que això es la finalitat dels mêmes

ho he trobat molt acollidor , difícil d’expressar la sensació ,Però Completament deliciosa.

Així doncs he pensat que seria un bon complement al meme. I us empenyo a seguir-ho , si no poso cullerada no quedo tranquil·la ,

Segueixo sense Poder escollir un post , perquè la veritat el mes entranyable i divertit es la tasca conjunta .

He passat estones molt divertides sobre tot amb els extraterrestres ,

Que l’avi em fes la seva Musa no te preu

I l’exercici de dir T’estimo ………… al final els escolliria tots .

Doncs m’heu fet passar moments irrepetibles i sobre tot molt divertits .(altre cop Gràcies a tots )

Ja que m’he pres la llicencia de fer l’afegit ara no tinc nassos de passar el meme a ningú així que a qui li vingui de gust …..

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: D’allà on no n’hi ha no en pot rajar

 1. Alepsi diu:

  Jo no havia vist aquesta foto de l’Efe!!! Caram, caram…. sí que n’és d’interessant això de poder veure l’escriptori des del que ens feu els comentaris… que maco!

  Per cert, Onix, què beus? Cervesa? Vigila no vessi sobre el portàtil! I els dos ordinadors? Corresponen a una doble personalitat??? xDDDDD

 2. onix diu:

  Mira ara m’has fet adonar que soc molt mes desendreçada que tots ells ,
  De fet bec aigua ,moltaaaaaaaaaaaaa aigua ,soc abstèmia, Des de que vaig llegir un estudi sobre la ressaca ,Jo doble personalitat?
  Jo soc com la deessa aquella que te tants braços, sheeva? Jo personalitats , doncs amb un treballo que es on va incorporada la tableta , i l’altre la connexió inet que ta fet una braga ja , però es la manera de fer mes coses no tenir connexió putu vici!!
  Com va el refredat ? Be, ell intueixo que de conya
  La pregunta es com esta Alepsi ?

 3. efe diu:

  Ostres, sempre hi ha hagut classes. Perrier i tot. I dos ordinadors. Mare meua! Ara s’explica que la cambra fosca, siga fosca però tan luxosa.

 4. onix diu:

  No colloneu eh!!! que la trec ara mateix , que no veieu que se fer fotos hosties!!!

 5. Alepsi diu:

  No et posis violenta, Onix!!! Jajajajaja! No collonem, no collonem. 😉

  El refredat deu estar de puta mare al meu cos, perquè sembla que va ampliant el chaletillo…. el que ahir era només una mica de mocs, avui són ja quantitats importants… i sembla que s’ha fet una sala d’estar a la meva gola… i molesta… en fi. Avui dia casolà, que demà he d’estar llesta per anar a la uni… ains… :s

 6. onix diu:

  aiiiiiiis si ho he notat jo que la “meva” nena tava fotuda!!!
  Fins que no aparegui el “papa” ets la meva nena que per “algo ” faig de MUsa :PPP que lo sepas !!

 7. iruNa diu:

  He llegit moltes vegades comentaris teus als blocs de l’Alepsi i l’efe i mai havia entrat al teu (coses d’aquelles que passen). Però avui és diumenge i, encara que hauria d’estar estudiant, estic aquí davant d’aquesta pantalla i m’alegro d’haver entrat a fer-te una visiteta (espero que no et molesti que avui porto una xerrera a sobre que no m’aguanto ni jo).
  M’ha agradat molt la idea de les fotos dels llocs des d’on es couen els comentaris que conformen la blogosfera, una manera d’estar més a prop i fer anar la imaginació en base a una realitat més palpable. Però jo tinc un problema, i és que no tinc ordinador i vaig pululant d’un lloc a l’altre, us hauria de fer tantes fotos!!! (casa pares, casa germana, pis, facultat…) sóc com una nòmada de la informàtica!

 8. Athaelion diu:

  Eiss alepsi tu tambè estàs redredada? Jo tambè ho estic :(. Em sembla molt bona idea això de fer la foto del lloc on s’engendren tots els posts i comentaris, però no tinc camèra :”'(

  Així que de moment us quedeu sense fotos del meu ordinador, és la zona del caos ( llibres, CD’s, papers…)

 9. Alepsi diu:

  A mi és que em fa vergonya fer-li una foto al merder que tinc al davant, ara mateix…. pffff…. igual m’hi poso un dia, i ho endreço. xDDD

 10. Pd40 diu:

  Així que aquesta és la cuina de La Cambra Fosca? Molt xula 😉 Quanta tecnologia per m2 😀

 11. onix diu:

  Iruna : molt benvinguda espero que no sigui la ultima visita ens llegim !!! :)***

  Atahelion : Cuida’t eh!!!!

  Alepsi : el truc esta en la foscor xDDDDD

  PropDe40 : encara esta mes apilotonat tot que la taula es mes llarga i per sota….. ufff un dia moriré ofegada per la merda diu ma mare
  ;)*****

Els comentaris estan tancats.