SoS

Res  es veritat ,  Res es mentida tot depèn de quin  explorador fas servir a la vida .Aquests dies encuriosida per els Mots Technorati , Favicon …..,farta de com funciona Blocat  i el nou format d’edició , l’impossibilitat de posar musica ,de no poder reduir els you tube o de no saber cosa que abans feia senzillament Les al·lusions al format i tamany de la lletra del meu blog , En Pde40 sempre em diu que cal revisar lo de la lletra , la My  em diu que la veu molt petita ,jo pensant mira que son torracollons ,Decepcionat jo tampoc veig molt be les vostres  però deu ser que no tenim el mateix format de pantalla , si filem tant prim a mitja edat no hi veurem CaluròsSi  jo la veig be , ordenadeta  ,  la Capçalera la veig be ,i per fi estava contenta  ,m’ha costat ,però dins les meves possibilitats  (que  on no n’hi ha no en pot rajar) m’ho he anat fent meu , però fa us dies us observo parlar de Firefox i be  ara  mentre prenia el cafè ,m’ha vingut al cap la rabosa de foc i me l’he baixat , quasi m’agafa un cobriment …o dos perquè  soc forta de mena , si no  a hores d’ara ja podria fer servir el meu epitafi , sort de la williams que m’hi va fer pensar que si no ni epitafi tindria. la capçalera queda tallada  tot desordenat  les lletres  son com llençols  els enllaços ni es veuen , vist amb el firefox  la lletra dels comentaris quasi no es veu , ara entenc l’afany en posar negreta   de MrBean, en Cornelius  es veu com mal alimentat   i ple de puces  .. res un desastre!!  Total que m’he quedat , com quan et venen visites sense avisar , no has fet el llit i tens els plats per rentar .Tothom fa servir Firefox?  Li veieu molts avantatges ?    [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

20 comentaris a l'entrada: SoS

 1. jocdellums diu:

  ònix rebonica,
  Doncs jo et veig perfecament,menys els enllaços que te’ls veig molt petits,però suposo que ho podries canviar de la plantilla.Jo utilitzo l´explorer tot i que algú em va baixar el firefox al meu pc pq deia que és mes rapid i no´sé quantes coses més.Però jo fidel i tradicional a l´explorer.Suposo que va a gustos aixó.

  ******

 2. efe diu:

  Onix, onix, que jo et veig amb el firefox i no et veig tan desastrosa com dius. Allò dels enllaços és veritat… però la resta, no sé. caldria comparar… El teu ordinador és portàtil no?

  A mi firefoc m’agrada molt. Em permet, posem per cas, veure que tens nou article sense necessitat de visitar-te. De tota manera, jo et visite igual… A més que és en català!!! I li fem la punyeta al Guillem Portes

 3. efe diu:

  Ostres, ja comencem! On ha anat a parar el meu comentari???

 4. lomemusic diu:

  Es que jo no sé ni el que és això… imagina’t el perdut que vaig.

 5. MrBean diu:

  Et visito amb el firefox i l’explorer, i amb tots dos la cambra es veu igual de fosca i arregladeta, coincideixo amb en/na jocdellums en que el zoom es veu mooooolt petit, però la resta bé.

  …I, per alusions, com diuen els tertulians, el meu afany per posar negretes no és perquè ho vegi malament, és simplement per donar la nota xD, no ara seriosament, les poso quan anomeno a un blocaire

 6. Gatot diu:

  Coincideixo amb el que s’ha dit. Només afegir-hi que el títol que hi ha sota la imatge del blocaire invisible, el visualitzo extremadament gros i es posa per sobre de la línia de separació.

  Jo prefereixo firefox, però tinc l’explorer perquè hi ha webs desaprensives (kins güevs!), que estan fetes només per a explorer.

  Fa dies que m’he de baixar les darreres versions dels dos exploradors… i ho vaig deixant.

  Però el firefox em resulta molt còmode sobretot perquè pots obrir les diferents pàgines en la mateixa finestra del navegador. I perquè és en català. Em sento com a casa!

 7. estimada Onix, jo et veig en un pc, tant en explorer com firefox, amb els dos es veu mes o menys igual; i en un portatil amb explorer i ho veig bé.
  Aixo sí, a partir del meu zoom diari cap a sota veig la lletra molt petita en comparació a la resta, tant amb pc com amb portatil.
  I el text que hi ha a sota del blocaire invisible…”campanya engegada…” el veig enorme, fins i tot trepitja la línia groga.

 8. Hola ònix.
  Jo, generalment, faig servir Firefox. La possibilitat de pestanys a la mateixa finestra m’agrada molt i ho trobo molt pràctic. (Ei!! Sembla ser que és una de les grans novetats de les noves finestres dels Sr. Bily Puertas…)
  Si és cert que el post d’en Hopper, quan vas afegir el video d’en Waits, els comentaries van quedar absolutament “descuajeringados”, cosa que no pasava amb el IE.
  Si que és cert que el zoom es veu un xic petit i que el blocaire invisible es “monta” sobre la línia groga.
  Sobre la resta, res a dir.

  Petons, nina. 🙂

 9. Pd40 diu:

  Ònix, aquest post encara es veu força bé, però n’hi ha d’anteriors que amb el Firefox estan totalment desestructurats. Els enllaços gairebé no es poden llegir. Però res que no tingui solució.

 10. Laprí diu:

  Jo només miro amb firefox i es veu de conya, tant a casa com a la feina. Visca Firefox, mort a IE i a Microsoft xDD

 11. onix diu:

  Moltissimes gràcies a tots de fet fent tantes proves m’he tornat mig lelà que si alguna cosa tinc es que soc tossuda com una banya de marrà, els que em coneixen ja saben que fent tot això m’he carregat un fotimer de coses i que aprofitant ,m’he baixat tants programes que m’he quedat sense espai en tots els H.D que tinc ,es com un vici , una dèria de voler saber com va tot , d’estar actualitzada sempre , tinc un vertader pànic a quedar obsoleta
  La veritat és què un cop m’he fet amb el firefox m’agrada i això de les pestanyetes ,m’ha seduït així què ara el meu problema serà arreglar la plantilla del bloc altre cop ……o em faig una experta o morirà el meu blog en l’intent
  De totes formes us aviso que apartar d’avui aquest blog deixarà de ser com fins ara , avui m’han confirmat una sospita que tenia dins meu
  A partir d’ara serè una dona amb SENY . estic parint un parell de queixals del seny !!!
  S’accepten tota classe de compassions i tots els pobre onix que us vinguin al cap
  ;)***********************

 12. Bon dia!!!
  Jo, per tal de no tenir seny els faria fora. De fet jo no en tinc. Ni de queixals del seny ni, òbviament, de seny! XDDDDD.

  Petons, nina. Què sigui el mínim d’empipador posible.
  🙂
  PS. Benvinguda a “cal Firefox”

 13. Pd40 diu:

  Poooooooobre Onix!! 😛
  Benvinguda al Firefox!! Ja saps que si necessites ajuda tinc un correu 🙂 Sense problemes. Estic refent la meva així que estic remenant per dins sense compassió.
  Bon dia!!!

 14. Arare_ diu:

  ual-la, doncs jo tinc aquesta cosa “baixada” en algun lloc del meu pc i no l’he fet servir mai… sóc fidel al Guillermo Puertas! O no té res a veure i li hauria de fer el salt? ja m’ho diràs!

  Gràcies pel croisant, t’he deixat l’ABC perquè el llegeixis, hehehe (valevalevaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, agafa’n un altreeee)

 15. Alepsi diu:

  Jo sempre uso firefox… l’explorer em produeix alèrgia! xDDD No, en sèrio, li veig moltes aventatges al firefox, el que passa és que de vegades les coses es veuen diferents que amb l’explorer, i això és una putada. Si vols que et digui la veritat jo no he vist el teu bloc amb l’explorer i m’agrada molt amb el firefox. Ja m’hi he acostumat!!! Jajajaja! Firefox forever! xDDDDD [jo és que sempre que puc, malgrat les incompatibilitats, uso programari lliure… què friki sóc! xDDD]

 16. ONIX diu:

  Doncs la veritat es que m’ha enganxat , el Firefox ja us tinc a tots en pestanyetes amb lo que m’agrada controlar es com si m’haguessin donat una gorra de quadres
  Així doncs que agafaré forces i abusaré del Pde4o arreglaré el meu zoom que sembleu formiguetes
  Apa firefox forever
  GRÀCIES!!!!!!!

 17. williams diu:

  hola,

  jo no faig servir el firefox però et veig bé (excepte els enllaços que només s’intueixen)

  A mi també m’agradaria canviar el tamany amb el que escric els posts però no he tingut nassos de saber-ho fer perquè han tret de l’editor el format de la font (oi?)

  En fi, que jo en això de la informàtica… sóc un desastre

 18. bacus diu:

  Jo sempre uso el Firefox, tens raó amb els enllaços petits però amb el ie7 tb es veuen petits.

  Sobre l’actualització del bloc.cat tens raó ara no és pot penjar musica del odeo o d’altres com abans i a vegades perdo posts.

  una de les millor coses que te el firefox són les pestanyes, les extensions i que no és ms entra d’altres coses…

  de totes maneres ha sortit el ie7 amb pestanyes però només funciona amb un windows legal.

  http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx

  si el windows és no-legal tb és pot instal.lar però és te que baixar d’un altre lloc

 19. onix diu:

  Si williams ens han tret el format de la font , també les fonts que durant uns dies es podia triar ,jo que tinc un tipus de font marrana i us volia dedicar un post en pla
  Bizarro ,en fi…. el Montilla es president oi?
  Dons de que ens queixem 😉

  Bacus ens han fotut jo ara tenia una temporadeta musical o you tube o vaig xiulant mentre escric 🙂

  Jocdellums : siii dos queixalets mes monos no se si posar les ecografies dels meus xuxes del seny
  M’agrada mes tros d’estrat negre que tdp :PPPPPP

 20. onix diu:

  Si williams ens han tret el format de la font , també les fonts que durant uns dies es podia triar ,jo que tinc un tipus de font marrana i us volia dedicar un post en pla
  Bizarro ,en fi…. el Montilla es president oi?
  Dons de que ens queixem 😉

  Bacus ens han fotut jo ara tenia una temporadeta musical o poso you tube o vaig xiulant mentre escric 

  Jocdellums : siii dos queixalets mes monos no se si posar les ecografies dels meus xuxes del seny
  M’agrada mes tros d’estrat negre que tdp :PPPPPP

Els comentaris estan tancats.